LAHDEN KARATE MENESTYI KUOPION KANSALLISISSA KARATEKILPAILUSSA

Lahden Karaten MM-ryhmä loisti jälleen viikonloppuna käydyissä karatekilpailuissa. Kuopioon oli tällä kertaa ilmoittautunut 78 kilpailijaa.

Naisten kata-sarjassa tuli Lahden karatelle huikea kolmoisvoitto. Vasta 14-vuotias Bess Mänty kukisti seurakaverinsa Lotta Tammisen semifinaalissa tuomariäänin 2-1 ja eteni finaaliin, jossa vastassa oli isosisko Nea Mänty. Nea eteni finaaliin varmoilla suorituksilla. Tiukan finaalin voiton vei Nea Mänty tuomariäänin 2-1.

Pronssiottelussa oli vastassa myös lahtelaiset Pihla-Maria Holmlund ja Lotta Tamminen, voiton vei Lotta tuomariäänin 3-0.

Tyttöjen juniori kata-sarjassa tuli hienosti myös kaksoisvoitto, kun Lotta Tamminen voitti puhtaasti kaikki vastustajansa ja Heta Virkkunen sai hopeaa.

Tyttöjen kadettien kata-sarjassa Lahden Karate otti jälleen kaksoisvoiton. Kultaa vei näytöstyyliin Bess Mänty ja hopeaa voitti Pihla-Maria Holmlund.

Poikien kata-sarjassa kaksoisvoittoja nähtiin myös. Junioreiden kata-sarjassa Miko Jalava voitti kultaa komeasti ja hopeaa sai Teemu Orismala. Myös poikien kadetti-sarjassa kultaa vei näytöstyyliin Saku Virtanen ja hopeaa sai Teemu Orismala. Saku voitti vielä poikien 12-13 -vuotiaiden kata-sarjan ylivoimaisesti.

Ottelu puolella poikien 14-15 –vuotiaiden kadetti-sarjassa alle 70kg sarjassa finaaliin eteni hienosti Teemu Orismala. Teemu voitti ensimmäisen ottelunsa 1-0. Seuraava ottelu oli jo finaali ja se päättyi tasan 0-0. Tuomariäänestyksellä Teemu hävisi ottelun 4-1 saaden tällä kertaa hopeaa.

Junioripuolella poikien 16-17v alle 61kg sarjassa pronssia sai Miko Jalava.

Liite: KuopionKansalliset2014_tulokset.pdf

Ajankohta:

15.11.2014 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/11/16/lahden-karate-menestyi-kuopion-kansallisissa-karatekilpailussa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close