Saku Virtaselle ja Joni Kolarille pronssia Banzai cupista

Saku Virtanen katasi kansainvälisessä Banzai Cup Openissa pronssille.

Taakse jäi niin Brittien, Tanskan kuin Saksankin mestarit kyseisessä alle 14 -vuotiainen katasarjassa, vain sarjan voittaja pystyi viemään Sakulta voiton.

 

Joni Kolari otteli alle 21 -vuotiaiden -68 kg sarjassa upeasti prossia.
Joni otteli viisi tiukkaa ottelua ja taisteli pronssia.

Onnittelut Sakulle ja Jonille.

Mukana kokemusta kartuttamassa oli myös Pyry Heiskanen, sijoittuen hienosti seitsemänneksi miesten kumiten avoimessa sarjassa.

Bess Mänty ja Pihla-Maaria Holmlund katasivat myös kadettien sarjassa, mutta vielä ei rahkeet riittäneet voittoihin asti.

Ajankohta:
22.09.2014 (All day)

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/09/22/saku-virtaselle-ja-joni-kolarille-pronssia-banzai-cupista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close