Kirkkonummi Karate Open

Ajankohta:
27.09.2014 – 08:1517:30
Sijainti:
Keskustan väestönsuoja, Kirkkotallintie 3, 02400 Kirkkonummi

Ilmoittaudu myClubiin.

Kilpailupaikka:
Kirkkonummen keskustan väestösuoja, Kirkkotallintie 3, Kirkkonummi
Punnitus ja ilmoittautuminen:
la klo 8.15 – 9.15 kilpailupaikalla
Aikataulu:
klo 8.15- 9.15 ilmoittautuminen ja punnitus
klo 9.00 tuomaripalaveri
klo 9.30 huoltajapalaveri
klo 9.50 kilpailijoiden esittely
klo 10.00 kilpailut alkavat
KILPAILUSARJAT:
KATA & KUMITE
Naiset (yli 18v.)
Junnut 12-13v. tytöt & pojat
Miehet (yli 18v.)
Junnut 10-11.v tytöt & pojat
Juniorit 16-17v. tytöt & pojat
Junnut 8-9v. tytöt & pojat
Kadetit 14-15v. tytöt & pojat
Junnut 7-8v. tytöt & pojat
Joukkuekata tytöt ja pojat 12-13v sekä 14-17v
Huom!
Ilmoita pituus, paino ja vyöarvo ilmoittautuessa.
7-9v. junnuille on myös pyykkipoikaottelusarjat
Järjestäjä pidättää oikeuden sarjamuutoksiin!

Ilmoittautuminen myClubiin ennen 20.09.2014
Ei jälki-ilmoittautumisia!

Maksut:
Osallistumismaksu on 30€ /sarja. Seuraavat sarjat maksavat 10€ /sarja
Kilpailumaksun suoritus:
Kirkkonummen karateseura Sokuto Ry,
Sampo FI97 8000 2539 2854 85
Lisätietoja kohtaan: Kirkkonummi Karate Open.

Seura maksaa MM-ryhmäläisten osallistumiset muut itse.

Kilpailuun osallistuminen:
Kilpailuun osallistuvan tulee esittää kilpailupaikalla:
·
Tosite kilpailumaksun suorittamisesta
·
Dokumentti kilpailulisenssin voimassaolosta
Säännöt:
WKF:n kilpailusäännöt, sekä juniorisääntötulkinnat sovellettuna.

Liite:  2014-KIRKKONUMMI KARATE OPEN.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/08/05/kirkkonummi-karate-open/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close