Kolme hopeaa Swedish Open –karatekilpailuista

Lahden Karatesta osallistui viikonloppuna käytyyn Swedish Open –kansainväliseen karatekilpailuun yhteensä kolme kilpailijaa. Vasta 18 –vuotias Pyry Heiskanen osallistui miesten +84 kg sarjaan. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Ruotsin Salim El-Khatib. Toisella kierroksella vastaan tuli Iso-Britannian James Steadman, joka joutui myös taipumaan Pyryn vahvojen suoritusten alla. Finaalissa vastassa oli ruotsin Arvin Rezaie. Erittäin tapahtumarikkaan ottelun lopputulokseksi jäivät pisteet 7-8, ja Pyrylle hopeaa.
Joni Kolari osallistui miesten -60kg sarjaan. Semifinaalissa Skotlannin Adam El Shafeita vastaan Joni koki täystyrmäyksen, jonka seurauksena vastustaja diskattiin. Joni sai leukaluun murtuman, eikä voinut osallistua finaaliin, joten lopputuloksena Jonille jäi hopeasija. Kolarin vammautuminen vaati leikkaushoitoa, joten loppukauden kilpailut tulevat jäämään väliin.
Lahden Karaten Pyry Heiskanen ja Hawal Kader osallistuvat myös miesten joukkueotteluun. Jonin loukkaantumisen jälkeen joukkueeseen tuli tilalle kokenut kehäkettu Porin Shotokanin Jarno Heino. Joukkueottelun erittäin tasaväkisessä finaalissa Lahden Karate joutui taipumaan pienellä piste-erolla Ruotsille, joten kotiintuomisina oli toinen sija.
Hawal Kader kipusi henkilökohtaisessa (-75kg) ottelusarjassaan aina semifinaaliin asti. Hän voitti ottelunsa pisteillä, mutta vastustaja teki protestin Kaderin repeytyneestä puvusta, jonka vaihtaminen ylitti sääntöjen salliman ajan. Protesti hyväksyttiin, ja Kader diskvalifioitiin, eikä päässyt finaaliin.

Ajankohta:
25.03.2014 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/03/25/kolme-hopeaa-swedish-open-karatekilpailuista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close