Orimattilan junnukisa

Ajankohta:
29.03.2014 – 09:0017:00
Sijainti:
Orimattilan Urheilutalo

Orimattilan karate ry. järjestää
17. JUNIORIKARATEKILPAILUT 29.3.2014

Paikka: Orimattilan urheilutalo, Opintie 8 ,16300
Orimattila

Aikataulu:

klo 8.00- 9.00 ilmoittautuminen
klo 9.00 tuomaripalaveri
klo 9.30 huoltajapalaveri
klo 9.50 kilpailijoiden esittely
klo 10.00 kilpailut alkavat

Sarjat: Kilpailu on tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
Huom!

6-9 vuotiaille mahdollisuus osallistua joko pyykkipoika- tai
ottelusarjaan.

Kilpailijat jaetaan kata-ja ottelu/pyykkipoikaottelusarjoihin
ennakkoilmoittautumisien perusteella iän,painon ja vyöarvon mukaan.

Kilpailija voi osallistua yhteen kata-sekä yhteen ottelusarjaan.
Kilpailusäännöt: WKF-sääntöjen mukaiset suojat.
Pyykkipoikaottelussa ei pakollisia suojia.
6-9v ottelussa käsisuojat ja hammassuojat pakolliset.
+9v ottelussa käsisuojat ja hammassuojat pakolliset. Toivottavaa
olisi rintasuojat, säärisuojat ja jalkapöytäsuojat.

WKF:n säännöt ja juniorisääntötulkinnat
www.karateliitto.fi/materiaalisalkku

Sarjoissa jaetaan kaksi pronssia.

Seurastamme tulee tuomareita, joten osallistumismaksu on 20 euroa/kilpailija.

Ilmoittautumisia ei oteta vastaan enää
kilpailupäivänä.

Maksetaan ennakkoon 21.3.2014 mennessä Orimattilan karate ry:n tilille Orimattilan OP,
FI56 5308 0740 058431.

Kuitti mukaan kilpailupaikalle!

MM-ryhmän kilpailumaksut maksaa seura, muut itse niin että kilpailijan nimi on selkeästi maksusta havaittavissa.

Vakuutus:
Kilpailijoilla tulee olla kilpailut kattava vakuutus ja
karateliiton kilpailulisenssi. Tosite/tositteet mukaan kilpailuihin.

Ilmoittautuminen: 20.3.2014 mennessä:

myClubiin:

www.lahdenkarate.myclub.fi

Lisätietoja(järjestäjältä):
Kirsi Koivisto
p.040 7172 975

Liite: OrimattilanJunnukisat 29.3.2014.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/02/17/orimattilan-junnukisa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close