Lahden Karate mitaleilla Tallinnan EduDo-cupissa sekä Hämeenlinnan Kokoro-Cupissa

Lahden Karaten Saku Virtanen voitti alle 14 -vuotiaiden katasarjan kansainvälisessä EduDo –cup –karatekilpailussa. Virtanen päihitti kaikki vastustajansa varmoin ottein ja eteni lopulta finaaliin, jossa kaatui Latvian Denis Artemjev. Ottelussa Virtanen eteni kolmannelle kierrokselle. Björn Kulovuori saavutti Tallinnassa kaikkiaan kolme pronssimitalia. Kaksi niistä tuli kadettien ja alle 14v. katasarjoissa. Kolmas pronssinen mitali tuli +50kg ottelusta.

Hämeenlinnan Kokoro Cupissa oli osallistujia kaikkiaan 17 seurasta, yhteensä n. 140 urheilijaa. Lahden Karate saavutti kaikkiaan 7 sarjavoittoa ja yhteensä 16 mitalia. Ensi viikolla nuorten EM-kilpailuihin Lissaboniin lähtevät Lotta Tamminen (tytöt 16-17v.) ja Bess Mänty (tytöt 14-15v.) näyttivät kaapin paikan voittamalla molemmat ylivoimaisesti omat katasarjansa. Mänty oli mukana myös voitokkaassa tyttöjen katajoukkuessa Pihla-Maaria Holmlundin ja Heta Virkkusen kanssa. Holmlund taituroi voittoon myös henkilökohtaisessa katasarjassaan tytöt 12-13v. Heta Virkkunen sijoittui 14-15v. tyttöjen katasarjassa hopealle. Hellen Halttunen sai tuplahopeaa sekä katasta että ottelusta.

Parhaasta ottelupuolen menestyksestä vastasivat seuran nuorimmat kilpailijat, kun veljekset Leevi ja Teemu Saario voittivat ottelusarjansa. Leevi Saario sai hopeaa myös katasarjassaan. Jesse Lehtinen voitti ottelusarjansa ja sai myös hopeaa katasta. Tuplamitalisteihin lukeutuu myös Miko Jalava, joka voitti poikien 14-15v. katasarjan ja sijoittui ottelusarjassa kolmanneksi. Nea Lehtinen sai hopeaa 7-9v. ottelusta ja Nooa Paukkola sijoittui myös toiseksi 9v. ottelusarjassa.

Ajankohta:
02.02.2014 – 19:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/02/02/lahden-karate-mitaleilla-tallinnan-edudo-cupissa-seka-hameenlinnan-kokoro-cupissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close