Joni Kolari puhdisti pöydän Tanskan avoimessa karatekilpailussa

Tanskassa kilpailtiin viikonloppuna kansainvälinen avoin Ishoj Cup –karatekilpailu, johon osallistui 500 urheilijaa 13:sta maasta ympäri Eurooppaa. Lahden Karatesta kilpailuun osallistui kolme ottelijaa, jotka toivat tuliaisina yhteensä 4 mitalia. Noin kolmenkymmenen suomalaisottelijan joukosta Lahden Karaten Joni Kolari oli ainoa kultamitalisti. Vuoden mieskaratekaksi valittu Kolari voitti alle 21-vuotiaiden -68kg sarjansa. Finaali oli tiukka ja päättyi tasapisteisiin. Tuomarit olivat kuitenkin kiinnittäneet huomiota Kolarin vahvaan ja aktiiviseen ottelutyyliin, ja äänestivät hänet voittajaksi lippuäänestyksessä. Kolari osallistui myös miesten kovatasoiseen ottelusarjaan (-67kg). Ensimmäisellä kierroksella kaatui ruotsalainen vastustaja pistein 7-3. Toisella kierroksella Kolari peittosi Skotlannin näyttävästi 8-0 ja semifinaalissa Luxemburgin pistein 7-1. Finaalissa vastaan tuli kokenut moninkertainen suomenmestari Amgad Mahmoud. Tämäkin finaali päättyi tasapisteisiin 4-4, ja tuomareiden lippuäänestys ratkaisi Jonin voittajaksi. Kolari palkittiin mahtavista otteistaan myös kilpailun parhaan ottelijan palkinnolla.

Hawal Kader raivasi tiensä alle 21 –vuotiaiden -76kg sarjassa finaaliin ja hopeamitaliin asti. Myös miesten sarjassa Kader otti tyylikkäitä otteluvoittoja. Olkapäävaivan vuoksi hän joutui keskeyttämään kilpailun, ja luovuttamaan myös -21v. finaaliottelun. Pyry Heiskanen taituroi alle 21 –vuotiaiden +84kg sarjassa pronssimitalille.

Tämä kilpailumenestys oli erittäin lupaava ajatellen helmikuun alussa Lissabonissa kilpailtavia nuorten EM-kilpailuja, jonne Kolari ja Heiskanen ovat kumpikin lähdössä. Pojat ovat hyvässä iskussa ja varsinkin Kolarilla on vasta 19 –vuotiaana erinomaiset mahdollisuudet vaikka EM-mitaliin asti, kommentoi valmentaja Tuomo Heinonen.

Ajankohta:
26.01.2014 – 20:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/01/26/joni-kolari-puhdisti-poydan-tanskan-avoimessa-karatekilpailussa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close