LAHDEN KARATEN JUNIOREILLE 5 MESTARUUTTA TUKHOLMASTA

Pohjoismaiden suurimmat junioreiden karatekilpailut pidettiin Tukholmassa lauantaina. Karate Kid Cupissa oli yli 900 juniorikilpailijaa pohjoismaista ja myöskin Ukrainasta vierailijoita testaamassa tasoaan.

Suomen parhaat lahjakkaat Lahden Karaten Björn Kulovuori ja Saku Virtanen olivat sarjoissaan ylivoimaisia mestareita Tukholmassa. Molemmat palkittiin tuplamestareina. Pojat voittivat sekä kumite- ja kata-sarjansa. Kaikissa sarjoissa oli noin 30 kilpailijaa.
Viidennen mestaruuden taisteli Lahden Karatelle Bess Mänty 13-vuotiaiden tyttöjen kata-sarjassa. Bess voitti kaikki vastustajansa puhtaasti 3-0.

Hopeaa taisteli Niko Paukkola kumitesarjassaan ja velipoika Nooa Paukkola matsasi pronssille. Miko Jalava voitti pronssia poikien kadettisarjan kumitessa.

Saku nappasi tuplakultaa sarjassa P12, voittaen katan ja kumiten. Katassa neljä ensimmäistä vastustajaa Saku voitti selkeästi. Finaalissa tuli vastaan ruotsin Vincent Caroni joka oli aiemmin syksyllä Budapest Openissa jo kadettien katassa pronssilla ja kaksi aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet Caronin voittoon. Tällä kertaa finaali päättyi Sakun riemukkaaseen 2-1 voittoon. Sakun finaalikata oli tällä kertaa Unsu.

Kumitessa ensimmäisenä vastassa oli Hajir Zarei, aina vaikean ensimmäisen ottelun Saku hoiteli varmasti 2-0. Toisessa ottelussa Jesper Pettersson kaatui 3-1 ja kolmannessa Nicklas Olsson 4-1. Semifinaalissa Adam Refaista ei ollut tälläkään kertaa vastusta, Sakun voittaessa selvästi 6-1. Kumitefinaalissa oli vastassa sama vastustaja kuin katassa eli Vincent Caroni, Saku hallitsi ottelua nopeilla lyönneillään ja hyvällä liikkumisella, Caroni kuitenkin tasoitti ottelun viime sekunneilla chudan gerillä tilanteeseen 2-2. Ottelu meni siis lippuäänestykseen, jonka kuitenkin Saku voitti.

Veljekset Niko ja Nooa Paukkola jatkoivat lahtelaismenestystä kumitessa ottaen molemmat mitalin ensimmäisissä kansainvälisissä kisoissaan. Niko taisteli tiensä finaaliin asti sarjassa P12 yli 154cm. Neljä ensimmäistä ottelua Niko otteli tarkasti voittaen 3-2, 5-2, 1-0 ja 2-0. Finaalin ruotsalainen voitti niukasti 1-0, Nikon saavuttaessa kuitenkin hienosti hopeaa. Nooa otteli sarjassa P9 yli 140cm. Ensimmäinen ottelu päättyi 0-0, Nooan voittaessa lippuäänestyksellä. Toisessa ottelussa Nooa voitti selvästi 4-0 Jefim Mararovichin. Semifinaalissa vastassa oli Maxim Lizdek, joka vei voiton tällä kertaa 4-0 Nooan taistellessa komeasti pronssia.

Kumite 14-15v -63kg Miko Jalava taisteli hienosti pronsille:
1.ottelu 5-0 voitto Gabriel Nordströmistä
2.ottelu 0-0 lippuäänestyksellä 5-0 Mikolle
3.ottelu 0-4 tappio Omar Kanbourille
4.Keräilyt: 1-0 voitto Kevin Aidenforsista ja pronssia Mikolle.

Ajankohta:
24.11.2013 – 18:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2013/11/24/lahden-karaten-junioreille-5-mestaruutta-tukholmasta/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close