Lahden Karate kahmi mitaleita Finnish Open Cupissa

Viikonloppuna järjestettiin Tampereella kansainvälinen Finnish Open Cup- karatekilpailu. Osallistujia oli 334, 11 eri maasta. Kilpailuun saatiin mukavasti kansanvälisyyttä, kun iso joukko kilpailijoita oli saapunut aina Idonesiasta asti. Lauantaina ohjelmassa olivat aikuisten ja junioreiden sarjat. Lahden Karate rohmusi peräti 11 mitalia kovatasoisesta kilpailusta.

Lauantain parhaasta menestyksestä vastasi Joni Kolari, joka raivasi tiensä finaaliin kahdessa eri ottelusarjassa. Alle 21-vuotiaiden sarjassa Kolari nappasi komean voiton Venäjän Nikita Voroninia vastaan pistein 7-1 halliten ottelua alusta loppuun monipuolisilla ja näyttävillä suorituksillaan. Miesten alle 60 kg sarjassa Kolari joutui luovuttamaan kullan Indonesian Ragananda Imam Tauhidille vammautumisen vuoksi. Toinen lauantain kultamitalisti ottelussa oli Hawal Kader, joka hallitsi suvereenisti miesten alle 75 kg sarjaa. Finaalissa hän napsi pisteet näytöstyyliin Indonesian Mondolu Christosta loppulukemin 8-1. Kader osallistui myös avoimeen sarjaan ja urakoi päivän aikana yhteensä kahdeksan tiukkaa ottelua selviten avoimessa painoluokassakin semifinaaliin saakka.

Miesten +84 kg kovatasoisessa sarjassa Pyry Heiskanen otteli ennakkoluulottomasti saavuttaen kolmannen sijan ja pronssia pistein 3-2 taistelussa moninkertaista arvokisaedustajaa Oskari Rajalaa vastaan. Heiskanen voitti Rajalan ensimmäistä kertaa.

Hellen Halttunen Kamppaili hienosti hopealle juniorinaisten +59 kg sarjassa.

Naisten juniorikatasarjassa Nea Mänty selviytyi varmoin ottein finaaliin voitettuaan karsinnoissa ruotsalaisen vastustajansa 5-0. Lotta Tamminen ja Hellen Halttunen kävivät taiston finaalipaikasta, jonka Lotta nappasi hyvällä suorituksellaan tuomariäänin 5-0. Näin seurakaverukset Nea Mänty ja Lotta Tamminen kohtasivat finaalissa, jossa kummallakin oli selvästi havaittavissa paineita ja tällä kertaa paineet hallitsi paremmin Nea Mänty voittaen kultaa tiukan taiston jälkeen tuomariäänin 3-2.

Sunnuntaina olivat vuorossa alle 16-vuotiaat. Björn Kulovuori oli sunnuntain paras menestyjä voittaessaa kultaa alle 14 –vuotiaiden ottelusarjan. Finaalissa Kulovuori löylytti Jaan Karlssonin pistein 8-0 kun vasta puolet otteluajasta oli oteltu. Kulovuori sai myös alle 14v. katasarjassa pronssia.

Katassa kultaa nappasi todella hienolla suorituksella Pihla-Maaria Holmlund U-14- sarjassa. Pihla-Maaria kävi kovan kamppailun finaalissa Viron Katrin Kukkia vastaan. Voitto tuli tuomariäänin 3-2. Toisen katamitalin toi Bess Mänty U16-sarjassa. Bess joutui taipumaan sarjan voittajalle viron Karin Koppelille tuomariäänin 4-1, mutta pääsi keräilyihin. Pronssiottelussa vastaan tuli tuttu seurakaveri Heta Virkkunen, jonka Bess voitti.

Marraskuussa Espanjan Guadalajarassa käytävissä nuorten MM-kilpailuissa Suomea edustavat Lahden Karaten Lotta Tamminen, Nea Mänty, Joni Kolari, Pyry Heiskanen ja Riku Salmi.

Ajankohta:
01.09.2013 – 20:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2013/09/01/lahden-karate-kahmi-mitaleita-finnish-open-cupissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close