Lahden Karatelle 21 mitalia juniorikilpailuista

Hämeenlinnassa kamppailtiin juniorikaratekilpailuiden merkeissä lauantaina 2.2. 2013.

Lahden Karate juhli jälleen 21 mitalillaan. Päivän parhaasta suorituksesta vastasi Bess Mänty, kun hän voitti suvereenisti oman katasarjansa ja sai vielä tyttöjen katajoukkueessakin kultaa.

Saku Virtanen nappasi tuplamitalin voittamalla 10-11 –vuotiaiden katasarjan. Hän sai myös pronssia samanikäisten ottelusta.

Myös Hellen Halttunen sai tuplamitalit voittaessaan tyttöjen 14-15v. katasarjan sekä sijoittumalla kolmanneksi tyttöjen 14-15v. ottelusarjassa.

Björn Kulovuori taisteli niin ikään pronssille sekä 12-13-vuotiaiden poikien ottelu- että katasarjassa.

Samu Saario sijoittui samassa katasarjassa hopealle.

Pojat (Mikael Ranki, Miko Jalava ja Sami Sutinen (Tapanilan Erä) ) saivat hopeaa kadettien joukkueottelussa.

Neljätoistavuotiaiden katasarjan voitti Miko Jalava.

Kahdeksanvuotiaiden poikien ottelusarjassa Nooa Paukkola sai hopeaa.
Tyttöjen katasarjassa (7-9v.) Peppi Mänty voitti kultaa. Samanikäisten poikien katasarjassa sarjavoittoon ylsi Teemu Saario ja toiseksi sijoittui Tuomas Köntti.

Poikien (10-11v.) katasarjasssa Markus Arvola sai hopeaa.

12-13 -vuotiaiden tyttöjen katasarjassa Lahden Karaten tytöt saivat kolmoisvoiton, kun Bess Männyn kultamitalin lisäksi Pihla-Maaria Holmlund sai hopeaa ja Heta Virkkunen pronssia.

Joukkuekatasarjassa (12-14v.) tytöt Heta Virkkunen, Bess Mänty ja Pihla-Maaria Holmlund ottivat hienon voiton.

Sisarukset Jaana ja Aleksi kirppu saivat molemmat pronssia 7-9 –vuotiaiden ottelusarjassa. Aleksi Kirppu sai lisäksi pronssia kahdeksanvuotiaiden poikien ottelussa.

Ajankohta:
03.02.2013 – 19:00

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2013/02/03/lahden-karatelle-21-mitalia-juniorikilpailuista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close