LAHDEN KARATELLE MENESTYSTÄ OMISSA KISOISSA

Viikonloppuna Lahden karate järjesti jo perinteiseksi kilpailuksi muodostuneen Katana-Shiai kisat.

Kilpailijoita oli tällä kertaa mukana noin 100. Lahden karate menestyi hienosti saavuttaen 23 mitalia.

 

Kata eli liikesarjassa Lahden karate oli ylivoimainen vieden voitot melkein kaikissa sarjoissa.
Kaksoisvoiton Lahden karatelle nappasi Peppi Mänty ja Teemu Saario kata 8-9v. sarjassa. Molemmat etenivät varmoin ottein finaalin ja tällä kertaa Peppi voitti.

Kaksoisvoittajaksi etenivät myös seurakaverit Saku Virtanen ja Samu Saario kata 10-13v alemmat vyöt. Tässä sarjassa myös tiukin taistelu käytiin finaalissa, johon molemmat olivat edenneet selkein voitoin, Sakun vieden voiton.

Tyttöjen 12-13v ylemmät vyöt Bess Mänty vei voiton ja seurakaveri Pihla-Maria Holmlund oli kakkonen. Molemmat tytöt tekivät hyvää tekniikkaa ja näin irtosi kaksoisvoitto.

Lotta Tamminen ja Hellen Halttunen nappasivat myös kaksoisvoiton hienosti omassa tytöt 14-17 v sarjassaan. Tytöt esittivät vahvaa osaamistaan ja finaalissa Lotta vei voiton.

Kaksoisvoittoon ylsivät myös Riku Salmi ja Miko Jalava pojat 14-.17v sarjassa. Riku otteli konkarin ottein helposti finaaliin, jossa seurakaveri Miko oli vastassa. Miko nuorempana saavutti hienosti hopeaa Rikun viedessä voiton.

Björn Kulovuori esitti myös vahvaa tekniikkaa tänään ja voitti hienosti oman sarjansa pojat 10-13v ylemmät vyösarjassa.

Naisten katasarjassa voiton vei näytöstyyliin Iina Hämäläinen samoin miesten katasarjassa voiton vei Kuopion karateseuran Pasi Hirvonen ja hopealle taisteli itsensä Lahden karaten Oliver Kuisma vahvalla suorituksellaan.

Tällä kertaa Lahden karatella oli mukana myös katajoukkue, joka oli koostunut tytöistä 12-13v. Joukkueessa ottelivat Bess Mänty, Pihla-Maria Holmlund ja Heta Virkkunen. Kaiken kaikkiaan joukkueita oli 3. Tytöt selvittivät hienosti kaikki vastustajansa ja veivät upeasti voiton selkein tuomariäänin.

Kumite eli ottelupuolella pyykkipojissa 8-9v. oman sarjan voittajaksi nousi Olivia Niemi todella ylivoimaisesti. Leevi Saario sai hopeaa omassa sarjassaan pojat 7v. voittaen kaikki muut ottelut, mutta finaalissa Leevi joutui taipumaan.

Ottelussa pojat 9-10 v Teemu Saario saavutti hienosti pronssia. Teemu hävisi ensimmäisen ottelun, mutta pääsi keräilyihin ja sieltä eteni pronssiotteluun.

Poikien 11-12v ottelussa Saku Virtanen esitti todella vahvaa osaamistaan. Saku eteni finaaliin voittaen selkeästi vastustajansa ja vielä finaalissa jaksoi taistella voiton.

14-15v tyttöjen ottelussa kaksoisvoittoon ylsivät Lotta Tamminen ja Hellen Halttunen, tällä kertaa Hellen vei voiton niukasti.

Poikien 12-13v sarjassa Björn Kulovuori oli finaalissa Tikkurilan tiikereiden Jimi Salosta vastaan, Björn joutui taipumaan saaden hienosti hopeaa. Samassa sarjassa Mikael Ranki otteli hienosti pronssille.

Ajankohta:
03.11.2012 – 18:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/11/03/lahden-karatelle-menestysta-omissa-kisoissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close