KARATE KID CUP 2012

Ajankohta:
10.11.2012 – 08:3014:30
Sijainti:
Eriksdalshallen, Ringvägen 70, Tukholma, Ruotsi

KARATE KID CUP 2012
Stockholm
COMPETITION VENUE: Eriksdalshallen, Ringvägen 70
METRO STATION: SKANSTULL
Saturday, November 10th, 2012
Competition starts at 10 am.
CATEGORIES
Kata: boys and girls 7-13 years old
Kumite: boys and girls 10-13 years old
Boys kata A: B7, B8, B9, B10, B11, B12, B13,
Boys kata B: B7, B8, B9, B10, B11, B12, B13
Girls kata A: G7, G8, G9, G10, G11, G12, G13
Girls kata B: G7, G8, G9, G10, G11, G12, G13,
(Category A = more than 2 years of training)
(Category B = less than 2 years of training)
Boys kumite: B10, B11, B12, B13,
Girls kumite: G10, G11, G12, G13,

Send to: Lidingö Karate Dojo, c/o Olsson Farkostvägen 4, 6tr 181 35 Lidingö, Stockholm
Tel/fax 08-643 83 11, e-mail: lidingo@inoue.se
PLEASE NOTE: To organizer no later than Sunday November 4th 2012.

Ilmoittaudu myClubiin 31.10.2012 mennessä niin ilmoitamme osallistujat eteenpäin.
Kilpailu on omakustanne matka.

 

Liite: 2012-karate kid cup – Swedish Junior Trophy.pdf

Liite: 2012-karate kid cup – Swedish Junior Trophy entry.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/09/10/karate-kid-cup-2012/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close