Lahden Karatelle menestystä FOC:sta

Tampereelle käytiin aikuisten Finnish open cup kilpailut 8.9.2012.
Kilpailuissa oli osallistujia yhdeksästä eri maasta ja kaukaisemmat kilpailijat saapuivat Nepalista saakka.

Ottelusarjoihin osallistui Lahden Karatesta kaksi ottelijaa, joista kummatkin saivat hopeaa.

Esa-Pekka Romppainen osallistui ensimmäistä kertaa aikuisten kansainväliseen kilpailuun, hienolla menestyksellä miesten -67 kg sarjassa.
Finaalipaikasta ottelu käytiin kilpakumppani Lauri Makkosen ja Esa-Pekan kesken. Tiukka ottelu päättyi tasapisteisiin, jolloin tuomarit äänestivät Esa-Pekan finaaliin.
Finaali oli vauhdikas ja tasainen koko ottelun ajan, mutta kokeneempi Eestin David Matevosjan vei lopulta kullan Eestiin kahden pisteen erolla.

Lahden karaten uusin tulokas Hawal Kader osallistui miesten -75 kg sarjaan, normaalin -67 kg sarjan sijasta, epäonnistuttuaan painonpudotuksessa.
Hawal raivasi tiensä varmoin ottein aina finaaliin saakka, kukistettuaan Nepalin Ram Subedin 4-1 ja Eestin Vitali Kozanovin näytösluonteisesti ennen täyttä otteluaikaa 8-0.
Finaalissa vastaan tuli kokenut Suomen Amgad Mahmud, joka vie kullan kokemuksellaan 4-1 ja Hawalille hopeaa.

Naisten katasarjassa Lahden Karaten Ina Hämäläinen raivasi tiensä pronssiotteluun, mutta hävisi harmillisentiukasti Tanskan Karolina Stenfeltille tuomariäänin 3-2, ruotsalaisten viedessä sarjan kaksoisvoiton.

Sunnuntaina 9.9 oli vuorossa juniori- ja kadettisarjat kansainvälisessä kilpailussa Tampereella.
Päivän suorittajaksi nousi Joni Kolari voittaen oman ottelusarjansa -68 kg puhtaasti. Jonin ensimmäinen ottelu oli tiukka Venäjän Nikita Voronia vastaan, voitto tuli pisteen erolla. Muut vastustajat Virolaiset Keijo Treimanin ja Ilja Tsibisovin Joni voitti 3-0.

Poikien juniori katasarjassa Joni hävisi ensimmäisen ottelun niukasti 3-2, mutta pääsi keräilyyn ja eteni sieltä aina pronssiotteluun asti, jossa hän kohtasi seuratoverinsa Riku Salmen. Joni voitti pronssiottelun varmalla suorituksellaan.

Tyttöjen juniori katasarjassa Nea Mänty nappasi hienosti pronssia, voittaen Tanskan Rikke Linckin 5-0.

Pistesijoille ylsivät poikien juniori ottelussa +76 kg Pyry Heiskanen ollen neljäs, samoin poikien juniori katasarjassa Riku Salmi oli neljäs.

 

Ajankohta:
09.09.2012 – 10:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/09/09/lahden-karatelle-menestysta-focsta/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close