LAHDEN KARATELLE 14 MITALIA KAUDEN AVAUSKILPAILUSTA

Viikonloppuna kisailtiin Kuopiossa kansalliset karatekilpailut, sarjat olivat 12v ylöspäin. Lahden karate sai peräti 14 mitalia.

Päivän parhaasta suorituksesta vastasi Joni Kolari voittaen sekä kata että ottelusarjan alle 68 kg selkeästi. Katasarjassa Joni teki 4 kataa ja joutui yhden lippuäänen antamaan vastustajalleen, muuten viedessä selkeästi 3-0 muut vastustajat. Ottelussa Jonilla oli vastassa 3 vastustajaa ja niissä hän antoi ainoastaan yhden pisteen vastustajalle 3-1 muuten 2 voittoa selkeät 4-0.

Pyry Heiskanen otteli myös selkeästi voittoon omassa sarjassaan yli 76 kg. Voitot 6-3 ja 5-0.

Mukavasti yllätti myös Miko Jalava ottaen omassa ottelusarjassaan alle 57kg pronssia.

Katasarjassa tytöt 12-13v voiton vei Bess Mänty ja pronssia nappasi Pihla-Maaria Holmlund.

Nuorten tyttöjen katasarjasa 14-17v Lahden karate nappasi kolmoisvoiton, kultaa Nea Mänty hopeaa Lotta Tamminen ja pronssia Hellen Halttunen.

Nuorten poikien katasarjassa 14-17v kultaa nappasi siis Joni Kolari, hopeaa Riku Salminen ja neljänneksi sijoittui hienosti Miko Jalava.

Naisten katasarjassa valta vaihtui tiukan tuomariäänin, voitto meni Kuopioon, hopeaa sai Ina Hämäläinen ja pronssia Nea Mänty. Miesten katasarjassa Oliver Kuisma sai pronssia.

Ajankohta:
13.08.2012 – 09:00

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/08/13/lahden-karatelle-14-mitalia-kauden-avauskilpailusta/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close