Menestystä Nordic Championships kisoista (PM)

Lauantaina 14.4.2012 käytiin Nordic Karate Championships kilpailut Ruotsin Kristianstadissa.

Lahden karaten seitsemästä kilpailijasta neljä toi mitalin Lahteen.

Lotta Tamminen katasi kadettien katasarjassa. Lotta hävisi ensimmäisen ottelun finaaleihin selvinneelle Tanskan Caroline Dalgaardille,  joten Lotta pääsi pronssiotteluun. Pronssiottelussa vastaan tuli Ruotsin Isabella Train joka vei voiton kokeneesti 5-0.

Nea Mänty kohtasi junioreiden sarjassa Ruotsin Elin Ernekransin, joka vei voiton niukasi 3-2. Elin katasi pronssia,  joten Nea ei päässyt keräilyyn.

Riku Salmi katasi junioreiden sarjassa aina pronssiotteluun asti, jossa vastaan tuli Islannin Heidar Benediktsson. Pronssiottelu päättyi Islantilaisen voittoon tuomariäänin 4-1.
Samassa sarjassa Joni Kolari hävisi ensimmäisen kataottelunsa Tanskan Anders Rasmussenille eikä Joni enää päässyt keräilyyn.

Ina Hämäläinen taisteli hienosti naisten katassa pronssille. Semifinaalissa vastassa oli Ruotsin Karin Hägglund, joka vei tälläkertaa voiton tuomariäänin 5-0. Pronssiottelussa Ina kohtasi Eestin Kristin Tölptin ja vei kataottelun selkein tuomariäänin 5-0.

Pyry Heiskanen otteli junioreiden +76 kg sarjassa hienosti finaaliin. Ensimmäisesä ottelussa Pyry voitti Ruotsin Oskar Dackland 2-0 ja finaalipaikasta Norjan Garld  Kallhovd 5-0. Finaalissa vastassa oli Tanskan Christian Hjorth Pedersen, joka vei voiton Pyrystä 3-0 ja hopeaa Pyrylle.

Esa-Pekka Romppanen otteli junioreiden -68 kg sarjassa varmasti finaaliin. Ensin taipui Tanskan Marcus Nymann 3-0 ja sitten Islannin Elias Gundi Gunason 3-0. Finaalissa vastassa oli Tanskan Mattias Pedersen joka vei tiukan taiston jälkeen kullan Tanskaan Esa-Pekan oli tyytyminen hopeaan.

Joni Kolari osallistui myös junioreiden -61 kg ottelusarjaan, josta Joni sai balsamia katahäviölleen. Joni taisteli näytösluonteisesti finaaliin tuoden kultaa Lahteen. Ruotsin Edis Sabic kaatui 6-0 ja Tanskan Timm Neve 2-0. Finaalissa vastassa oli Tanskan Timmi Pedersen, josta Joni vei voiton kovan taistelun jälkeen 2-1.

Suomesta oli 27 kilpailijaa ja Suomi sai 10 henkilökohtaistamitalia: 3 kultaa , 4 hopeaa ja pronssisia 3, sekä naisten kumitejoukkue sai kultaa.

Ajankohta:
14.04.2012 – 23:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/04/14/menestysta-nordic-championships-kisoista-pm/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close