Lahden Karatelle 24 mitalia Ylöjärven Nidan Cupissa

Viikonloppuna Ylöjärvellä käytiin karaten kansallinen Nidan Cup –kilpailu, jossa oli mukana myös lasten sarjoja.

Lahden Karate taisteli jälleen nimiinsä peräti 24 mitalia, ollen taas kilpailun menestynein seura.
Miko Jalavalla oli kotiin tuomisina peräti kolme mitalia. Miko saavutti pronssia sekä kadettien että 12-13 –vuotiaiden poikien katasarjassa. Lisäksi pronssia tuli myös kadettipoikien alle 57 kg ottelusarjasta.

Tuplamitalistejakin oli useita: Nea Mänty voitti juniorityttöjen katasarjan sekä sijoittui naisten sarjassa hopealle.
Lotta Tamminen voitti kadettityttöjen katasarjan sekä tuli kolmanneksi junioreiden katasarjassa.
Hellen Halttunen taas pokkasi hopeisen mitalin sekä junioreiden että kadettien katasarjoista.
Joni Kolari voitti junioripoikien (-68kg) ottelusarjan sekä sijoittui junioripoikien katasarjassa toiseksi.
Esa-Pekka Romppasella samojen sarjojen sijoitukset menivät toisin päin, eli katasarjasta kultaa ja ottelusarjasta hopeaa.
Riku Salmi varmisti junioreiden katasarjan pronssimitalillaan Lahden Karatelle kolmoisvoiton.
Junioripoikien +68kg ottelusarjan voitti Pyry Heiskanen.
Naisten katasarjassa Ina Hämäläinen sijoittui pronssille, samoin kuin Oliver Kuisma miesten katasarjassa.

Poikien (10-11v.) katasarjassa Lahden Karate sai myös kolmoisvoiton, kun Saku Virtanen taituroi sarjavoittoon, Eelis Pispa hopealle ja Mikael Niemi sai kaulaansa pronssisen mitalin. Saman ikäluokan ylempien vyöarvojen sarjavoittoon taituroi Teemu Orismala.
10-11 –vuotiaiden tyttöjen katasarjassa Kristiina Niemi saavutti hopeaa.
12-13 –vuotiaiden katassa sarjan voitti Bess Mänty ja pronssia sai Heta Virkkunen.

2012-Nidan-CupTULOKSET.pdf

Ajankohta:
22.01.2012 – 19:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/01/22/lahden-karatelle-24-mitalia-ylojarven-nidan-cupissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close