Lahden Karatelle 18 mitalia Hämeenlinnan Kokoro Cupissa

Hämeenlinnassa kilpailtiin lauantaina 12.11 Kokoro Cupin mestaruuksista alle 18 –vuotiaiden sarjoissa. Osallistujia oli n. 150 jopa kahdestakymmenestä eri seurasta. Lahden Karaten paras menestyjä oli Teemu Orismala, joka sai 10-11 –vuotiaiden katasarjasta (liikesarja) kultaa, ottelusarjasta pronssia ja vielä nuorten joukkuekatasta hopeaa. Tuplamitaleille pääsi myös Samu Saario, joka sijoittui kolmanneksi sekä kata- että ottelusarjassaan. Myös Pyry Tuomela sai pronssiset mitalit sekä katasta että ottelusta omassa ikäsarjassaan. Lotta Tamminen ja Hellen Halttunen toivat kaksoisvoiton 14-17 –vuotiaiden katasarjasta, kun Lotta taisteli sarjavoittoon Hellenin saadessa hopeaa. Myös 10-11 –vuotiaiden tyttöjen katasarjassa saatiin kaksoisvoitto, kun Bess Mänty taituroi sarjavoittoon ja Pihla-Maaria Holmlund taisteli hopealle.
Teemu Saario voitti 7-8 –vuotiaiden katasarjan ja Perttu Raita sijoittui 9 –vuotiaiden katassa toiseksi. 10-11 –vuotiaiden katasarjassa Saku Virtanen tuli kolmanneksi. Seuraavakin ikäluokka (12-13 –vuotiaat) otettiin haltuun, kun Alina Sutinen sai tyttöjen katassa pronssia ja Miko Jalava poikien sarjan pronssin. Björn Kulovuori vahvisti vielä poikien katan mitalisaldoa 10-11 –vuotiaiden poikien pronssilla. Peppi Mänty taisteli toiselle sijalle 8-9 –vuotiaiden ottelusarjassa.
Nuorten katajoukkue (Björn Kulovuori, Teemu Orismala, Miko Jalava) taituroi vielä vaativassa ja näyttävässä joukkuekatassa hopealle.

Liite: Kokorocup 2 tulokset.doc

Ajankohta:
13.11.2011 – 20:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/11/13/lahden-karatelle-18-mitalia-hameenlinnan-kokoro-cupissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close