STOCKHOLM KARATE OPEN 2011 5-6.11.2011

Kilpailut olivat seuramme viidelle edustajalle yhtä juhlaa! Lahden Karaten B-ryhmä, johon kuuluvat Esa-Pekka Romppanen, Joni Kolari, Pyry Heiskanen, Riku Salmi ja Nea Mänty urakoivat lauantaina pitkän päivän. Lauantain mitalisaldo tälle tehoviisikolle oli peräti 10 mitalia.
Stockholm Open keräsi kilpailijoita kaikkiaan yli 600 kilpailijaa yhdestätoista eri maasta. Tunnelma kisapaikalla oli mahtava ja samalla hiostava, mutta siihen tehoviisikko on jo tottunut kisamatkoillaan eri puolilla maailmaa.
Lauantaina aamupäivän täytti kata-sarjat, joissa junioreiden 1-6 kyu sarjassa pojat ottivat kolmoisvoiton upeasti tyylitellen. Joni voitti finaalissa Rikun, joten Rikulle hopeaa ja Esa-Pekka vielä täydensi palkintopallin pronssilla. Muita ei päästetty pokaalien makuun. Joni osallistui myös junioreiden avoimeen sarjaan, josta taistellen tuli upeasti pronssia ja ranking-pisteitä.
Naisten junioreiden 1-6 kyu sarjassa Nea kävi lämmittelemässä kultaa, toki hikinen sarja oli kyseessä myös ja siitä jatkui matka välittömästi junioreiden avoimeen sarjaan, jossa taistelu johti finaaliin, jossa oli taipuminen ruotsin Mia Karlssonille, vielä. Siitä kisat jatkuivat Nealla heti seuraavaan sarjaan eli senioreiden 1-6 kyu, josta pitkällisten taistelujen jälkeen tuloksena oli ykkössija. Eli saldona 2 kultaa ja yksi hopea.
Iltapäivällä olivat vuorossa kumite-sarjat. Ensimmäisenä tulessa oli Joni junioreiden -61 kg-sarjassa, jossa hän vakuuttavasti peittosi kaikki vastustajansa. Ensimmäisenä tipahti kyydistä Tanskan Timmi Pedersen pistein 5-1. Seuraavana kaatui ruotsalainen junnu ja finaalissa Norjan Balder Hjerpaasen hyytyi Jonin pyöritykseen 4-1. Viimeisillä sekunneilla Joni vielä pamautti Uramawan Balderin päähän vauhdikkaasti, mutta tuomareiden silmät olivat tällä kertaa liian hitaita tajutakseeen Jonin lentävien jalkojen nopeutta. Selkeä ykkönen ja päällikkö tuo Joni sarjassaan.
Seuraava sarja oli Esa-Pekalle (EP) ja kyseessä juniorit -68 kg. EP tappeli sarjan voiton itselleen. Ensimmäisenä vastassa oli Eestin poika, joka kumarsi EP:lle 1-0, siitä seuraavalle kierrokselle ja vastassa oli Ruotsin Daniel Delwall, joka putosi kontalleen EP:n potkuihin pistein 4-0. Tästä matka jatkuikin finaaliin, jossa vastassa oli Ruotsin Jens Niska. Ja siinä ei kauaa EP:llä mennyt kun hän peittosi Niskan 3-0. Selkeä ykkönen ja päällikkö myös EP omassa sarjassaan.
Pyryn vuoro oli jatkaa matsaamista. Pyryn sarja oli juniorit + 76 kg. Pyry oli liekeissä. Pyry kukisti ensimmäisen vastustuksen 3-0 ja seuraavana vastassa olikin Ruotsin Kalle Dackland. Pyry kuitenkin dominoi ottelua mielin määrin eikä antanut Ruotsin pojan rauhassa edes hengittää. Puuskuttava Kalle tipahti Pyryn käsittelyssä totaalisesti 5-0. Tästä finaaliin, jossa vastaan tuli hieman omituisella tavalla matsaava Norjan Karl Svendsen. Hänestä oli vaikea saada otetta ja Karl pääsi etukädellä yllättämään Pyryn muutaman kerran ja tällä kertaa Pyryn piti tunnustaa pisteet pienemmiksi kuin Norjalaisella vaikka tilanteet olivat totaalisesti toisin. Karl voitti Pyryn 3-0. Mutta päällikkö ja nautiskeleva taistelija tuo Pyry oli.
Sunnuntaina olivat kadettisarjat, joissa Riku näytti parastaan. Tällä kertaa Riku pääsi melkein semifinaaliin asti, mutta edellisen ottelun hän hävisi 1-2 islannin edustajalle ja koska ei ollut keräilyjä, oli meidän kaikkien aika lähteä kotiin isojen pokaalien kera.

Hannu Mänty

Ajankohta:
07.11.2011 – 12:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/11/07/stockholm-karate-open-2011-5-6-11-2011/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close