Lahden Karate juhli kotikisoissa

Lahden Karate ry järjesti lauantaina 5.11.2011 kansallisen katakilpailun (liikesarja) sekä alle 16v. ottelukilpailun omalla salilla Suurmäenkentän Kamppailuareenalla. Katana-shiai järjestettiin jo 18. kerran. Järjestävän seuran tuloksena oli huikeat 29 mitalia, joista peräti 11 oli kultaisia. Miko Jalava sai ennätykselliset kolme kultaa voittaen sekä katan, joukkuekatan että kumiten (ottelu). Ottelussa Miko oli tyly isäntä, sillä hän voitti kaikki vastustajansa selkeällä piste-erolla, eikä antanut vastustajilleen pistettäkään. Ainoan tiukan vastuksen Mikolle antoi seurakaveri Mikael Ranki, joka joutui lopuksi taipumaan hopealle pistein 2-0. Junioreiden joukkuekatasarjassa oli Miko Jalavan lisäksi mukana Teemu Orismala sekä Björn Kulovuori. Kolme mitalia oli kotiin tuomisina myös Teemu Orismalalla, kun hän sijoittui myös katasarjassaan hopealle ja Björn Kulovuori samassa sarjassa pronssille. Ottelussa Orismala sai hopeisen mitalin.
Triplamitalit nimiinsä sai myös Saku Virtanen voittaen kultaa 10-13 –vuotiaiden katasarjassa, sekä hopeaa saman ikäisten ottelussa. Joukkuekatasarjassa Lahden Karaten II-joukkue (Saku Virtanen, Samu Saario ja Teemu Saario) sijoittui kolmanneksi. Samu Saario voitti lisäksi 11 –vuotiaiden poikien ottelusarjansa.
Tyttöjen (14-15v.) katasarjassa ja ottelusarjassa Lahden Karatelle tuli kaksoisvoitto, kun Hellen Halttunen voitti kultaa katassa ja hopeaa ottelussa. Vastaavasti Lotta Tamminen voitti kultaa kumitessa ja hopeaa katassa. Heta Virkkunen sijoittui toiseksi tyttöjen (10-13v.) katasarjassa Henna Mannisen saadessa pronssia. Manninen sai pronssia myös omassa ottelusarjassaan.
Kolmoisvoitto seuralle tuli tyttöjen (10-13v. alemmat vyöt) katasarjassa, kun Bess Mänty taiteili hienosti sarjavoittoon Alina Sutisen sijoittuessa hopealle ja Pihla-Maaria Holmlundin taistellessa pronssille. Niin ikään 8-9 –vuotiaiden ottelusta ratkesivat kaikki mitalit Lahden Karatelle, kun Pyry Tuomela voitti sarjan, Perttu Raita tuli toiseksi ja Tuomas Köntti ja Kristiina Niemi jakoivat kolmannen sijan.
Niko Paukkola voitti 9-10 –vuotiaiden ottelusarjan, Maria Asikainen voitti 6-7 –vuotiaiden ottelusarjan. Samassa sarjassa Peppi Mänty sijoittui jaetulle kolmossijalle Juho Tuomelan kanssa.

Liite: TULOKSET2011Katanashiai.xls

Ajankohta:
05.11.2011 – 18:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/11/05/lahden-karate-juhli-kotikisoissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close