Lahden Karaten ylivoimaa Nurmijärven kansallisessa Nidan-Cup –karatekilpailussa

Nurmijärvellä oteltiin viikonloppuna kansallinen Nidan-Cup –karatekilpailu.

Lahden Karate oli jälleen ylivoimaisesti menestynein seura kolmellatoista mitalillaan.

Parhaat menestyjät olivat taas Esa-Pekka Romppanen ja Joni Kolari, jotka ottivat kiiltävimmät mitalit sekä katassa (liikesarja) että ottelussa (kumite).
Romppanen voitti junioreiden ottelusarjan ja sai hopeaa katassa. Kolarin mitalit menivät päinvastoin, eli kulta katassa ja hopeaa ottelussa. Pojat ottelivat railakkaasti näytöstyyliin voittaen otteluitaan kahdeksan pisteen erolla jo ennen varsinaisen otteluajan päättymistä.

Myös Nea Mänty ja Riku Salmi kuuluvat tuplamitalistien joukkoon. Mänty voitti kadettien katasarjan ja sijoittui naistenkin sarjassa hopealle. Salmi voitti kadettien katasarjan sekä sijoittui miesten katasarjassa kolmanneksi.

Ina Hämäläinen taituroi naisten katasarjan voittoon tottuneesti varmoilla suorituksillaan.
Henna Manninen sijoittui kadettityttöjen sarjassa hopealle ja Lotta Tamminen pronssille, näin varmistaen kaikki sarjan mitalit Lahteen.

Poikien kadettisarjassa Miko Jalava sijoittui toiseksi. Pyry Heiskanen sinetöi junioreiden katasarjan kolmoisvoiton tuomalla vielä pronssisenkin mitalin seuran nimiin.

Liite: 2011-Nurmijärvi Ni-dan cap tulokset.xls

Ajankohta:
24.10.2011 – 17:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/10/24/lahden-karaten-ylivoimaa-nurmijarven-kansallisessa-nidan-cup-karatekilpailussa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close