Kansainvälistä menestystä Lahden Karatelle Karaten Finnish Open Cup –kilpailussa 3.-4.9.2011

Kansainvälinen Finnish Open Cup –karatekilpailu käytiin viikonloppuna Tampereella Pyynikin palloiluhallissa. Paikalla oli kilpailijoita 14 maasta, kaukaisimmat Nepalista asti. Sunnuntaina kamppailtiin junioreiden ja kadettien sarjoissa, joista Lahden Karatelle kotiin tuomisina tuli kolme mitalia. Esa-Pekka Romppanen taisteli itsensä hopealle junioreiden -68kg ottelusarjassa. Hän voitti ensimmäisen ottelunsa Viron Keijo Treimaa vastaan pistein 1-0. Kilpailussa kokeiltiin uusia, vuoden 2012 alusta voimaan astuvia ottelusääntöjä, jotka vaativat yhä enemmän laatua pistesuorituksiin, eivätkä anna esimerkiksi vastustajan virheistä hyvityspisteitä. Seuraavalla kierroksella Esa-Pekka sai vastaansa Lohjan Karateklubin Joni Lipiäisen, jonka Esa-Pekka voitti selvästi pistein 3-0. Finaalissa Esa-Pekka kohtasi Renshinkanin Mikael Woodin, joka vei kovatasoisessa kamppailussa voiton 2-0.
Pyry Heiskanen taisteli tiensä pronssimitalille junioreiden +76 kg sarjan ainoana suomalaisena. Kovatasoisessa sarjassa Pyry otteli taktisen taitavasti ja monipuolisesti. ”Olin itsekin tosi tyytyväinen suorituksiini, sain paljon omia suorituspisteitä ja kiertopotkutkin päähän onnistuivat”, Heiskanen kommentoi ottelujaan.
Nea Mänty osallistui kadettien katasarjaan, jossa hän voitti ensimmäisen ottelunsa Ruotsin Julia Phamia vastaan. Toisella kierroksella Nea sai vastaansa Tanskan Bjerringin, jolle joutui taipumaan täpärästi tuomariäänin 3-2. Keräilyjen kautta Nea pääsi pronssiotteluun, jossa hän voitti ruotsalaisen Uppgårdin sijoittuen kolmanneksi.

Ajankohta:
04.09.2011 – 20:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/09/04/kansainvalista-menestysta-lahden-karatelle-karaten-finnish-open-cup-kilpailussa-3-4-9-2011/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close