Nidan-Cup Kuopio 13.8.2011

Karaten kilpailukausi käynnistyi jälleen sähäkästi Lahden Karaten ollessa 11 mitalillaan menestynein seura Kuopion kansallisessa Nidan Cup –kilpailussa. Joni Kolari voitti tuplakultaa päihittäen upeasti kaikki vastustajansa sekä junioreiden katasarjassa että -61 kg kumitessa (ottelu). Joni ei antanut vastustajilleen ainuttakaan ottelupistettä. Pyry Heiskanen voitti niin ikään ottelukultaa junioreiden +61 kg sarjassa, sekä pronssia junioreiden katasarjassa. Nea Mänty voitti oman kadettien katasarjansa sekä sijoittui naistenkin katasarjassa hopealle.
Ina Hämäläinen taituroi itsensä tottuneesti naisten katasarjan voittoon. Esa- Pekka Romppanen sijoittui katan juniorisarjassa hopealle. Kumitessa hallitseva Suomen mestari Esa-Pekka jäi ilman sijoitusta loukkaantumisen vuoksi. Oliver Kuisma taiteili kolmannelle sijalle miesten katasarjassa. Lotta Tamminen voitti hopeaa kadettityttöjen katasarjassa Henna Mannisen sijoittuessa samassa sarjassa pronssille. Sekä kadettityttöjen katasarjassa että junioripoikien katasarjassa Lahden Karatelle tuli siis kolmoisvoitto.

Ajankohta:
14.08.2011 – 18:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/08/14/nidan-cup-kuopio-13-8-2011/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close