Joni Kolarille pohjoismaiden mestaruus

Tampereella Pyynikin palloiluhallissa kamppailtiin viikonloppuna Karaten pohjoismaiden mestaruuksista. Kilpailuun osallistui lähes 200 kilpailijaa pohjoismaista sekä Baltian maista. Jokaisen maan oli mahdollista lähettää kilpailuun kaksi maansa parasta kilpailijaa sarjoittain.

Joni Kolari kirkasti viimevuotisen PM-hopeansa voittamalla tänä vuonna upeasti kovatasoisen ottelufinaalinsa alle -55kg junioreiden sarjassa. Joni otti räväkästi heti ottelun alusta ohjat käsiinsä ja onnistui yllättämään tanskalaisen Benjamin Hermansenin terävällä päähän kohdistuneella lyönnillä. Ottelun aikana Joni onnistui saamaan vielä toisen pisteen, ja koska norjalainen vastustaja ei kyennyt tasoittamaan tilannetta, ottelun lopputulokseksi jäivät pisteet Jonin hyväksi 2-0. Joni osallistui myös junioreiden katakilpailuun, jossa hän voitti ensimmäisen ottelunsa islantilaista Birkin Indridasonia vastustajaa vastaan selvästi tuomariäänin 5-0. Toisella kierroksella Joni hävisi Ruotsin Albert Gabrielille, joka veikin lopulta koko sarjan voiton. Pronssiottelussa Joni kohtasi tanskalaisen Christopher Skotte Rohden, jolle hän joutui taipumaan selvin tuomariäänin 5-0.

 

Ina Hämäläinen taisteli hienosti hopealle naisten katasarjassa. Hän kohtasi ensimmäisellä kierroksella Ruotsin Armina Baracovitsin, jonka Ina voitti kirkkaasti äänin 5-0. Toisella kierroksella vastaan tuli Islannin Adalheidur Rosa Hardardottirin, jonka Ina niin ikään voitti tuomariäänin 4-1. Finaalissa Ina kohtasi Tanskan Anne-Sofie Sörensenin, jolle hän joutui luovuttamaan pohjoismaiden mestaruuden.

 

Markus Mannonen otteli junioreiden -61 kg:n sarjassa ja pääsi suoraan toiselle kierrokselle, jossa hän voitti Norjan Mikael Kerboefin pistein 3-2. Seuraavalla kierroksella Markus sai vastaansa Latvian Sergei Ocheredjukin pistein 9-2. Markus siis taisteli itsensä hienosti pronssimitalille.

Ajankohta:
17.04.2011 – 21:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/04/17/joni-kolarille-pohjoismaiden-mestaruus/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close