JUNIORIKARATEKILPAILUT ORIMATTILASSA LAHTELAISJUHLAA

Suomen suurimmat vuosittaiset junioreiden karatekilpailut järjestettiin lauantaina Orimattilassa. Kilpailijoita oli pitkälti yli 200 ja seurat olivat saapuneet paikalle ympäri Suomea.

Lahti oli selkeästi Suomen paras karatekaupunki jälleen kerran, sillä Lahden Karate nappasi peräti 28 mitalia.

Maajoukkuevalmennettavat Miko Jalava ja Lotta Tamminen nappasivat katoissa kultaa ja Lotta myös kumitessa hopeaa sekä Miko pronssia. Pyykkipoikamatseissa( 7-9v) tyttöjen sarjassa Kristiina Niemi voitti hopeaa ja Peppi Mänty kiri pronssille. Kristiina voitti pronssia myös kata-sarjassa. Poikien vastaavassa sarjassa kaikki mitalit tulivat Lahden Karatelle. Vaano Mustola voitti kultaa, Johannes Pispa hopeaa ja pronsseille kipusivat Anton Martikainen ja Pyry Tuomela.

Tyttöjen katan (10-11v) alemmissa vöissä Lahden Karate jylläsi. Bess Mänty voitti kultaa, Heta Virkkunen nappasi hopean ja Pihla-Maaria Holmlund taisteli itselleen pronssia. Poikien (7-9v) alempien vöiden katassa Lahden Karate dominoi sarjaa, sillä Saku Virtanen tyylitteli kultaa, Markus Arvola taiteili hopeaa ja pronssille taituroivat Pyry Tuomela sekä Johannes Pispa. Poikien (10-11v) alempien vöiden sarjassa Lahden Karaten Eelis Pispa valloitti hopeasijan, pronssia nappasi Samu Saario. Oranssivöiden sarjassa Teemu Orismala voitti kultaa ja pronssia sai Niko Paukola. Teemu oli myös pronssilla kumitessa. Samanikäisten ylempien vöiden sarjassa Börje Kulovuori korjasi itselleen taitavasti hopeaa. Poikien (12-13v) katassa Aleksi Lamminpää tyylitteli pronssia.

Kumitessa tyttöjen (12-13v) Tara Vaittinen taisteli itselleen pronssia. Tara myös saavutti katassa pronssia. Kumitessa (10-11v) Samu Saario nappasi kumite-hopeaa.

Liite: 2011-JUNIORIKARATEKILPAILUT ORIMATTILASSA LAHTELAISJUHLAA.pdf

Liite: 2011-Mitalit.pdf

Liite: orimattila-Tulokset_2011.pdf

Ajankohta:
03.04.2011 – 17:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/04/03/juniorikaratekilpailut-orimattilassa-lahtelaisjuhlaa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close