Lahden Karatelle historialliset kuusi mitalia karaten SM-kilpailuista

Ina Hämäläinen uusi jo viidennen naisten katan suomenmestaruutensa voittamalla finaaliottelussa Kuopion Karateseuran Enni Loikkasen puhtaasti tuomariäänin 5-0. Seuratoveri Annamari Kaikkonen sijoittui pronssille samassa sarjassa. Myös Oliver Kuisma raivasi tiensä miesten katan pronssiotteluun, joutuen kuitenkin luopumaan kolmannesta sijasta Kuopion Karateseuran Niklas Turuselle niukasti tuomariäänin 3-2.

 

Ottelupuolella nuoret urheilijat Joni Kolari, Esa-Pekka Romppanen ja Markus Mannonen osallistuivat ensimmäistä kertaa aikuisten SM-kilpailuihin vasta 16 –vuotiaina huoltajan luvalla. Juniori-ikäiset nuoret lupaukset tekivät Lahden Karaten historiaa saavuttamalla aikuisten sarjojen mestaruuksia. Edellisen kerran Lahden Karateen on saatu aikuisten ottelun SM-mitaleita 1990 –luvulla.

Esa-Pekka Romppanen nappasi komean päänahan voittaen Kuopion Karateseuran erittäin kokeneen Petri ”Nakki” Toivasen. Esa-Pekka otteli ennakkoluulottomasti johtaen ottelua parhaimmillaan pistein 6-1, eikä Toivasen loppukirikään riittänyt voittoon, vaan Esa-Pekka voitti pistein 6-4. Finaalissa vastassa olisi ollut toinen kova konkari Jukka Koivunen, mutta hän joutui sairauden vuoksi luovuttamaan ottelun, ja näin ollen Esa-Pekka on tuore Suomen mestari alle 67 kg sarjassa.

Alle -60 kg sarjan finaalissa kohtasivat seuratoverit Markus Mannonen ja Joni Kolari. Joni hallitsi ottelua viime sekunneille asti johtaen pistein 4-0. Markus kavensi piste-eroa kiertopotkulla päähän, ja vei lopulta jännittävän ottelun voiton ja suomenmestaruuden Jonin viime sekunneilla tapahtuneiden taktisten virheiden vuoksi pistein 6-5.

Jere Ajanki osallistui SM-otteluihin lähes vuoden mittaisen kilpailutauon jälkeen, ja palasi suoraan huipulle -75 -kg sarjassa. Jere voitti kaksi ensimmäistä ottelua melko helposti, mutta kokenut konkari Porin Shotokanin Jarno Heino vei vielä tällä kertaa mestaruuden. Tiukan taistelun jälkeen Jere saavutti hienosti SM-hopeaa.

Huhtikuun 16.-17 käydään Tampereella Pohjoismaiden mestaruuskilpailut, jossa Suomea edustavat sarjoissaan Lahden Karaten Esa-Pekka Romppanen, Joni Kolari, Jere Ajanki, Markus Mannonen, Pyry Heiskanen, Riku Salmi, Nea Mänty sekä Ina Hämäläinen.

Ajankohta:
27.03.2011 – 19:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/03/27/lahden-karatelle-historialliset-kuusi-mitalia-karaten-sm-kilpailuista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close