Lahden Karate kuritti Itä-Eurooppalaisia

Latvian Gran Prix pidettiin ensimmäistä kertaa Rigassa.

Osallistuja maita olivat kaikki itä-Euroopan maat seka kaukaisimmat osallistujat olivat jopa Japanista asti. Kansainvaliseen huipputasoon GP-kilpailuihin osallistui myos suomen parhaat karatekat Lahdesta.

Junioireiden (16-17v pojat) alle 61 kg sarjan voitti Esa-Pekka Romppanen. Hän joutui taistelemaan neljä kierrosta ennekuin kulta oli voitettu. Nenä hieman punoitti, mutta tunnelma oli katossa kullan myötä. Esa-Pekka kiiruhti tämän jälkeen välittomasti junioreiden kata sarjaan, jossa hän taiteili tiensä aina finaaliin saakka. Loppu ottelussa häntä vastaan tuli toinen lahtelainen huippukarateka, Joni Kolari. Kaverusten välinen finaali päättyi 4-1 Esa-Pekan voittoon.Itä-Euroopan edustajat jako koko Riiga areenan yleisö taputti taitaville lahtelaisfinalisteille.

Kadetti-luokassa (14-15v pojat) yli 70 kg sarjassa Pyry Heiskanen oli liekeissä. Pyry raivosi tehokkaasti ja tuloksekkaasti siten, etta viimeisessä ottelussaan hän voitti Latvian vastustajan puhtaasti 8-0. Pyry voitti sarjassa kultaa. Hän osallistui myos kata sarjaan, jossa vielä venäläiset veivat kaksoivoiton, mutta pyry oli isossa sarjassi silti pronssilla.

Tyttöjen kadetti sarjassa pohjoismaita edusti vain yksi kilpailija eli Lahden Karaten Nea Mänty. Kilpailukaavio heitti Neaa vastaan vain latvialaisia kilpailijoita. Nea peittosi kaikki latvialaiset paitsi finaalissa viimeinen latvialainen kukisti Nean.Tuloksena loistelias hopea ja revanssi EM-kisoissa.

Lahden Karate oli selkeästi menestyksekkäin seura GP-kisoissa.

Myös vapaa-ajalle oli aikaa mitalien jälkeen…

-Matkassa mukana ja jutun kirjoittanut Hannu Mänty-

Ajankohta:
14.12.2010 – 09:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/12/14/lahden-karate-kuritti-ita-eurooppalaisia/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close