Nuorten SM 28.11.2010

Helsingissä käytiin nuorten SM -kilpailut, joihin osallistui Lahden Karatesta kymmenen kilpailijaa.
Tyttöjen 12-13 vuotiaiden sarjassa Lotta Tamminen ja Henna Manninen pääsivät ottamaan toisistaan mittaa kultaottelussa. Tälläkertaa Lotta Tamminen vei voiton niukasti 2-1 ja Henna sai hopeaa.

Poikien 12-13 vuotiaiden sarjassa Miko Jalava pääsi pronssiotteluun saakka ja joutui tyytymään neljänteen sijaan.

Tyttöjen kadettien 14-15 vuotiaiden katasarjassa Nea Mänty vei voiton odotetusti ja nappasi kultaa.

Poikien 18-20 vuotiaiden sarjassa Esa-Pekka Romppanen kävi voittamassa pronssia vaikka olisi oikeasti kuulunut 16-17 vuotiaiden katasarjaan, mutta osanottajien puutten vuoksi pääsi astetta kovempaan sarjaan ja pronssi tuntuikin sitä paremmalta.

Poikien 14-15 vuotiaiden katasarjassa koettiin yllättäviä hetkiä seuran sisäisessä mitalikamppailussa, kun yllätysvoiton vei Riku Salmiselta Pyry Heiskanen niukalla voitolla finaalissa 2-1. Joonas Helminen taisteli itselleen hienosti pronssia. Lahden Karatelle tuli tässä sarjassa hieno kolmoisvoitto.

Poikien 12-13 vuotiaiden -45 kg ottelusarjassa Miika Mannonen otteli hienosti voittaen kaikki neljä otteluansa ja ansaitsi näin kultamitalin.

Pyry otteli myös 16-17 vuotiaiden ja +70 kg sarjassa hopealle.

Poikien 16-17 ottelusarjassa kohtasivat finaalissa Esa-Pekka Romppanen ja Markus Mannonen. Tiukan ottelun jälkeen viimesekunneilla Markus kuittasi pisteen E-P:n sortuessa suojauksen avaamiseen ja näin Markus nappasi kultamitalin.

Lahden Karaten mitalisaldo oli huimat 11 mitalia, joista 5 kultaa, 4 hopeaa ja 2 pronssia.

Ajankohta:
28.11.2010 – 12:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/11/28/nuorten-sm-28-11-2010/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close