Kultajuhlaa Finnish Openissa

Lahden Karatelle neljä kansainvälistä karatekultaa Finnish Open Cupista 4.-5.9.

 

Tampereella järjestettiin jo 36. kerran kansainvälinen Finnish Open Cup -karatekilpailu, joka keräsi tällä kertaa yli 200 kilpailijaa ympäri maailmaa, kaukaisimmat jopa Nepalista saakka. Lahden Karate oli jälleen kerran menestynein suomalainen seura. Lauantaina senioreiden kilpailupäivänä Andreas Antoniou raivasi tiensä finaaliin kahdenkymmenen kilpailijan tasokkaasta sarjasta. Finaalissa vastaan tuli tuttu kilpakumppani Pasi Hirvonen, ja Andreas joutui taipumaan hopeaan. Naisten katasarjassa Ina Hämäläinen sijoittui myös hopealle kultamitalin mennessä Ruotsiin.

Sunnuntaina olivat vuorossa kadettien ja nuorten sarjat. Suomen saavuttamista seitsemästä kultamitalista yli puolet eli neljä tuli Lahden Karatelle. Kadettityttöjen katasarjassa Nea Mänty kukisti finaalissa selkein tuomariäänin Ruotsin Hannah-Louise Nilsonin, ja sai tällä suorituksella kaulaansa kultaisen mitalin. Kadettipoikien katassa Joni Kolari taituroi voittoon ja kultamitaliin asti. Kolme ensimmäistä ottelua Joni voitti selkeästi, ja vasta finaalissa syntyi todellinen taistelu, kun Joni sai vastaansa nopean ja vahvan venäjän David Nagervadzen. Tiukka ottelu ratkesi Jonin hyväksi tuomariäänin 3-2.

Lahden Karatesta osallistui ottelusarjoihin kaksi kilpailijaa, ja he kumpikin voittivat upeasti sarjansa. Esa- Pekka Romppanen aloitti räväkästi voittamalla ensimmäisen ottelunsa Viron Meri Sanderia vastaan pistein 9-0. Toinenkin vastustaja kaatui selkeällä piste-erolla 6-3, ja finaalissa tuli vastaan tuttu kilpakumppani Markus Mannonen. Vauhdikas ottelu päättyi Esa-Pekan kultamitalijuhlaan pistein 4-2.

Pyry Heiskasen (kadetit -70kg) otteet vaikuttivat valmentaja Tuomo Heinosen silmiin tahmeilta, mutta siitä huolimatta Pyry vei sarjansa ainoana suomalaisena voiton kotiin kaikista vastustajistaan, ja saavutti siten ensimmäinen kansainvälisen mitalinsa. Toiselle ja kolmannelle sijalle jäivät Viron Nikita Svedov sekä Robert Saks.

Seuraavana isompana haasteena Lahden Karaten urheilijoilla on kolmen viikon kuluttua Budapest Open-kilpailu, josta on näiden näyttöjen perusteella luvassa jatkoa hienolle menestykselle.

Ajankohta:
05.09.2010 – 20:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/09/05/kultajuhlaa-finnish-openissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close