Akillesjänteen parantelua

Välillä on kotosalla keinot vähissä kun yrittää selviytyä normaaleista askareista…

Joskaan tilanne kotona ei juuri nyt ole se tavanomaisin, sillä vaimollani onkin tällä hetkellä neljä hoidettavaa: 3,5 -vuotias tyttäremme Lara ja kaksikuukautiset kaksoistyttömme Jade ja Xena, sekä nyt minä vielä lisäksi.

Ennen leikkausta kipu oli jo sen verran laantunut että apukeinoja kotona liikkumseen jo löytyi, konttorituoli onkin yllättävän kätevä laittaa kipsatun polven alle ja sitten vain liuttaa toisella jalalla eteen päin. Tällä tavoin saa kädet vapaaksi ja pystyy jotain tekemäänkin…

Eilen tasan viikko loukkaantumisen jälkeen oli leikkaus phks:ssa päiväkirurgisella, joka sekin oli mielenkiintoinen kokemus. Leikkauspöydälle kipuamisen jälkeen asennettiin ekg-anturit ja verenpaineen mittausvälineet kiinni. Koneet piipasivat koko ajan matalaa sykettäni, kun asetuksia ei saanut alle 30 lyöntiä/min. Verenpaine oli koko leikkauksen ajan hyvä ja muutoinkin tajunta pysyi normaalina koko operaation ajan, joten ainakin keskustelua pystyi seuraamaan. Valitettavasti ei ollut monitoria josta olisi nähnyt leikkauksen.

Selkäydinpuudutus sai jalat täysin tunnottomaksi, jonka jälkeen kirugi pystyi suorittamaan toimenpiteen. Revenneen jänteen takaisin venytys ja parsiminen takaisin kiinni. Kuuleman mukaan leikkaus onnistui hyvin ja paraneminen hyvään kuntoon on todennäköistä.

Tunto alkoi palautumaan jalkoihin n. kolmetuntia leikkauksen jälkeen ja sitten pääsikin keppien kanssa vähän syömään sillä olihan viimekerrasta jo kulunutkin 15 tuntia.

Kotiutus ja lepoa muutama päivä jalka ylhäällä… Tästä se taas lähtee.

Kahden viikon päästä tarkistukseen, jossa tikit otetaan pois ja vaihdetaan kipsi sellaiseen jossa nillkka on 90 asteen kulmassa ja sillä voikin jo harjoitella kävelemistä kipsikengän kanssa. Uusi kipsi onkin ilmeisesti seuraavat neljä viikko paras kaverini.

-Aina mennään kipua kohti-

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/08/13/akillesjanteen-parantelua/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close