Alue EM Varsova

Aluejoukkueiden Euroopan mestaruuksia ratkottiin viime viikonloppuna Varsovassa. Osallistumisoikeuden kilpailuihin saavat Suomenmestaruuden voittaneet joukkueet, ja Suomi on jaettu kahteen alueeseen. Kilpailuissa oli ensimmäistä kertaa myös nuorten sarjat, joten osallistujamäärä oli kasvanut melkoisesti aikaisemmista vuosista. Kilpailuihin osallistui 129 joukkuetta, joista 79 osallistui aikuisten sarjoihin ja 50 nuorten sarjoihin.

 

Lahden Karaten joukkue Joni Kolari, Esa-Pekka Romppanen ja Riku Salmi osallistuivat kadettien /junioreiden katasarjaan.   Sarjan sallittu ikähaarukka on 14-17 v, ja Lahden Karaten joukkue on vielä sarjan nuoremmasta päästä.

Poikien katajoukkue kohtasi ensimmäisessä ottelussa Puolan, jonka he voittivat teknisen taitavuutensa ansiosta selkein tuomariäänin 5-0. Toisella kierroksella vastassa oli Serbia, jolle Suomi vuorostaan joutui taipumaan. Serbia taisteli finaaliin asti, ja pojat pääsivät keräilyjen kautta pronssiotteluun. Pronssiottelussa he kohtasivat Espanjan, joka osoittautui vahvemmaksi ja vei kolmannen sijan. Mitaliotteluissa esitetään varsinaisen liikesarjan lisäksi myös ns. bunkai, eli katan taistelumerkitys käytännössä. Esitykset ovat varsin näyttäviä, ja myös siinä Espanja osoitti vahvuutensa.

Osallistuin itsekin jälleen Euroopan karateliiton tuomarikurssille yli sadan muun kokelaan tavoin. Toinen suomalaiskokelas oli Tapanilan Erän Maija Laaksonen. Maija teki hienon suorituksen läpäisemällä sekä kata- että kumitekokeet. Minulla oli jäljellä suoritettavana kumiten Referee A, eli korkein mahdollinen tuomarilisenssi Euroopassa. Pääsin läpi, ja samalla sain tittelin Karate Referee, joka tarkoittaa korkeimmat kata- ja kumitelisenssit omaavaa tuomaria. Meitä kansainvälisiä naistuomareita on pohjoismaissa tällä hetkellä siis vain minä ja Maija. Koko Euroopassakin naisia on karaten parissa kansainvälisissä tuomaritehtävissä alle kymmenen.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/06/01/alue-em-varsova/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close