PANDA-kilpailut Lahdessa

Lauantaina 24.4.2010 järjestettiin ensimmäistä kertaa 5-12 –vuotiaille tarkoitettu PANDA-kilpailu. Järjestelyvastuussa oli Lahden Karate. Kilpailuihin osallistui n. 110 lasta 12 eri seurasta. Lahden Karaten menestys oli tälläkin kertaa erinomainen. Paras menestyjä oli Henna Manninen, joka omassa katasarjassaan voitti suvereenisti kultaa. Ottelussakin kulta ratkesi vasta uusintaottelussa, jonka Henna niukasti hävisi Oushinkanin Meeri Lakalle. Tuplamitaliin ylsi myös Tara Vaittinen, joka niin ikään voitti oman (11-12v) katasarjansa ja ottelussa taisteli itsensä pronssille. Samassa katasarjassa vähemmän kilpailukokemusta omaava Alina Sutinen sijoittui hienosti hopealle.

Poikien (9-10v.) katasarjassa Teemu Orismala vei voiton seurakaveri Rasmus Aallon sijoittuessa hopealle. Kilpailussa oli ensimmäistä kertaa mukana uutena kilpailumuotona myös paritekniikkakilpailu, jossa kilpailijat pareittain saavat 30 sekunnin ajan esittää haluamaansa karaten perus- tai paritekniikkaharjoitteita. Teemu Orismala ja Mikael Ranki sijoittuivat paritekniikkakilpailussa kolmanneksi. 9-10v. paritekniikkasarjassa Heta Virkkunen ja Kiia Savumaa saivat pronssia. Samat tytöt sijoittuivat kolmansiksi myös tyttöjen katasarjassa. Poikien (5-8v.) katasarjassa Leo Niemikallio sai pronssia. 11-12 –vuotiaiden ottelusarjassa Lahden Karaten kokenut kilpailija Miko Jalava sai tyytyä pronssiin.

Poikien pyykkipoikaottelussa (7-8v.) Toivo sijoittui hopealle. Kolmansia sijoja omissa pyykkipoikaottelusarjoissaan saavuttivat Timi Pernanen sekä Mikael Niemi.

Järjestelyt sujuivat hienosti, ja yli sadan lapsen kilpailut olivat käyty lähes kolmessa tunnissa. Karateliiton nuorisovaliokunta tukee kilpailua merkittävällä tavalla niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin. Kilpailun on tarkoitus olla ensikertalaisille ja vähän kilpailukokemusta omaaville karatekoille suunnattu ns. matalan kynnyksen kilpailu. Kisatunnelma oli hyvä ja leppoisa, ja talkooväkeä oli riittävästi paikalla. Tuhannet kiitokset kaikille Karateliiton/Nuorisovaliokunnan jäsenille tuestanne. Erityiset kiitokset oman seuran talkooväelle, joiden kaikkien panos on korvaamaton tällaisen tapahtuman läpiviemiseksi!

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/04/24/panda-kilpailut-lahdessa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close