Joukkue SM ja Katana Shiai kilpailut 28.11.2009

Seurajoukkueiden Suomenmestaruuskilpailut ja Katana-Shiai katakilpailu Teksti: Tuomo Heinonen

Lahden Karate järjesti yhteistyössä Orimattilan karaten kanssa Joukkue SM-kilpailut sekä kansallisen tason Katana-shiai –kilpailut la 28.11 Orimattilan urheilutalolla.

Miesten joukkuekatasarjan finaalissa olivat vastakkain Lahden karaten valmentajista koostuva seniorijoukkue (Heinonen, Virkkunen, Kirves) sekä junioreiden joukkue (Kolari, Romppanen, Salmi). Tällä kertaa vielä valmentajat veivät kokemuksensa ja näyttävän taisteluesityksensä turvin täpärän voiton junioreista tuomariäänin 3-2. Joukkueottelut käytiin kolmihenkisin joukkuein.

Kadettipoikien (14-15v.) ottelusarjassa Lahden Karaten joukkue raivasi tiensä finaaliin asti, ja joutui taipumaan hopealle Renshinkanin joukkueen viedessä mestaruuden. Lahden Karaten joukkueen kohtaloksi koitui yhden joukkueen jäsenen sairastuminen viime hetkillä, joten he ottelivat vajaalla joukkueella (Romppanen ja Kolari).

Romppanen sai finaalissa vastaansa EM:ssäkin edustaneen Renshinkanin Markus Mannosen, joka voitti tiukan ottelun. Lisäksi Lahden Karaten Jere Ajanki edusti Renshinkanin juniorijoukkueessa. Ajanki oli joukkueen vahvin lenkki voittaen kaikki ottelunsa, ja lopulliseksi sijoitukseksi jäi hopeatila.

Katana-shiai –katakilpailussa Lahden Karate oli totuttuun tapaan menestynein seura saavuttaen kaikkiaan kuusi sarjavoittoa. Naisten katasarjan voittoon taituroi vahvasti Ina Hämäläinen. Tyttöjen (14-15v.) katasarjassa poikkeuksellinen hyvää työtä teki Nea Mänty voittaen Seigokanin Julia Valliuksen ja samalla koko sarjan selkein tuomariäänin 3-0.

Poikien (10-13v.) ylempien vöiden katasarjan voiton vei Riku Salmi. Samanikäisten poikien alempien vöiden sarjavoiton vei Miko Jalava. 10-13 –vuotiaiden tyttöjen katasarjan voitto meni seuramme uudelle tulokkaalle, Lotta Tammiselle. Samassa sarjassa Henna Manninen sijoittui kolmanneksi.

Poikien (14-15v.) sarjassa tuli Lahden Karatelle jälleen kolmoisvoitto, kun Esa-Pekka Romppanen voitti sarjansa, Joni Kolari sai hopeaa ja Joonas Helminen pronssia. Joni Kolari edusti Suomea kaksi viikkoa sitten käydyissä Nuorten MM-kilpailuissa Marokossa. Tällä kertaa kotimaan kilpailuissa voittaja löytyi hänelle kuitenkin omasta seurasta. Miesten katasarjassa Andreas Antoniou saavutti hopeaa ja Oliver Kuisma taituroi vahvoilla suorituksillaan pronssille.

Lahden Karaten mitalistit:

Joukkue SM KATA MIEHET

1. Lahden Karate I, Tuomo Heinonen, Jukka Kirves, Mika Virkkunen

2. Lahden Karate II, Esa-Pekka Romppanen, Joni Kolari, Riku Salmi

KADETIT 14-15v. POJAT 2.

Lahden Karate Joni Kolari, Esa-Pekka Romppanen

JUNIORIT 16-17v. POJAT 2.

Renshinkan Touko Torala, Jere Ajanki, Miidu Khalifa

KATANA SHIAI 2009

POJAT 10-13v. YLEMMÄT

1. Riku Salmi, Lahden Karate

NAISET +16v.

1. Ina Hämäläinen, Lahden Karate

MIEHET +16v.

2. Andreas Antoniou, Lahden Karate

3. Oliver Kuisma, Lahden Karate Ry

TYTÖT 10-13v. ALEMMAT

1. Lotta Tamminen, Lahden Karate

3. Henna Manninen, Lahden Karate

POJAT 10-13v. ALEMMAT

1. Miko Jalava, Lahden Karate

TYTÖT 14-15 V.

1. Nea Mänty, Lahden Karate

POJAT 14-15v.

1. Esa-Pekka Romppanen, Lahden Karate

2. Joni Kolari, Lahden Karate

3. Joonas Helminen, Lahden Karate

 

Liite: Tulokset SM ja KatanaShiai 2009.pdf

Liite: Tulokset SM ja KatanaShiai 2009_1_0.doc

Liite: joukkue SM ja katanashiai-1.doc

Liite: joukkue SM ja katanashiai-1_0.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2009/11/28/joukkue-sm-ja-katana-shiai-kilpailut-28-11-2009/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close