Terveiset Marokosta

Terveiset taalta lampimasta Marokosta. Valitan teille kuulumisia tuomarikurssilta ja muitakin tunnelmia hyvin eksoottisesta maasta jossa termit jarjestys ja organisointi on ymmarretty jokseenkin eri tavalla kuin me ne ymmarramme.

Saa taalla on hienon kesainen 21 astetta. Liikenne on kaoottista ja taytynee olla tyytyvainen etta olen selvinnyt tanne asti; nimittain aika monta kolaria oli tiella matkalla Casablancasta Rabatiin. Minulle jarjestetty kuljetus lentokentalle ei koskaan tullut mutta onneksi tapasin puolalaisen kollegan kentalla ja paasin hanen kanssaan perille hotelliini.

Palvelu taalla toimii hienosti ja ainakin hotelleissa nayttavat arvostavan naisiakin. Kaapuun pukeutunut mies kantoi (painavan) laukkuni huoneeseen ja jai napraamaan ovelle jotakin ymmartamatta lahtea. Kesti hetken aikaa ennenkuin ajusin etta kaveri on rahaa vailla. Tyonnettyani muutaman kolikon hanen kateensa han poistui onnellisena.

Tuomarikurssin rekisterointi kesti lahes viisi tuntia. Kumitekokelaita on 139 ja katalisenssia yrittaa 60 tuomaria. Enemmankin tulijoita oli mutta heidat kaannytettiin pois ja he saavat nauttia kisailmapiirista turisteina. Eilen lauantaina oli minun ryhmani kumitekokeet joten se on osaltani ohi. Meni varmaankin kohtuullisesti; sattui helpot matsitkin.

Tanaan sunnuntaina on vapaapaiva ja aikaa nahtavyyksille. Huomenna ja tiistaina hikoilen sitten katojen parissa. Keskiviikkona saamme kokeiden tulokset. Tassa kaikki talla kertaa; kirjoittaminen on hitaanpuoleista kun kirjaimetkin ovat vaarissa paikoissa nappaimistolla 🙂 Yritan uskaltautua ulos kaupungin vilinaan. Terveisia!!!

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2009/11/08/terveiset-marokosta/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close