Subscribe to:
Julkaise syötteitä

Lahden Karatelle menestystä Estonian Openista ja Tanskan Ishoj Cupista

Karatentäyteinen kisaviikonloppu tuotti hienoa menestystä Lahden Karaten urheilijoille. Tanskan avoimessa kansainvälisessä Ishoj Cupissa Joni Kolari taisteli räväkästi pronssille kovatasoisessa miesten alle 60 kg:n sarjassa, jossa oli peräti 19 osallistujaa. Ensimmäisessä ottelussa Joni voitti Ruotsin Alashi Mohamadin näyttävästi pistein 10-0 ennen täyttä aikaa. Seuraavalla kierroksella kaatui isäntämaa Tanskan Lucas Busk. Semifinaalissa vastaan asettui kokenut arvokisamitalisti Tanskan Casper Lidegaard. Tiukka ottelu päättyi ilman suorituspisteitä, ja tuomariäänestyksen tuloksena Joni hävisi finaalipaikan. Pronssiottelun Joni jälleen voitti Irlantilaista vastaan pistein 2-1.

Ajankohta: 
21.01.2018 - 13:45

Salikilpailuista kuusi mitalia

Alueellisena yhteistyönä neljän seuran kesken (Lahden Karate, Tapanilan Erä, Lohjan Kamppailukeskus ja Seitokai) säännöllisesti järjestettävät salikilpailut pidettiin tällä kertaa Helsingissä Tapanilan Erän salilla. Kilpailuihin osallistui n. 60 kilpailijaa. Lahden Karaten joukkue oli vain neljän aloittelevan kilpailijan kokoinen, mutta sitäkin iskukykyisempi. Ensimmäisiin kilpailuihinsa osallistunut Otto Jeskanen taisteli tuplakultaa voittaen kaikki kataottelunsa puhtaasti tuomariäänin 3-0. Oton ensimmäinen kumiteottelu meni tiukaksi taisteluksi, kun hän tasatilanteessa 7-7 lopulta voitti ottelunsa senshulla (ensimmäisen pisteen etu). Finaalipaikasta käyty ottelu sujui Otolta jo näytöstyyliin, kun hän päihitti vastustajansa ylivoimaisella 8 pisteen erolla ennen täyttä aikaa. Finaalin Otto voitti myös selkeästi pistein 5-0.

Ajankohta: 
03.12.2017 - 20:15

Lahden Karate oli tyly kisaisäntä 13 mitalillaan

Lahden Karate järjesti viikonloppuna perinteisen Katana-shiai –karatekilpailun. Totuttuun tapaan järjestävä seura oli myös menestynein 13 mitalillaan.

Seuran pienin ja pippurisin osallistuja Nea Lehtinen toi seuraan tuplakultaa voittaen rohkealla asenteellaan ja selkeillä suorituksillaan sekä ottelu- että katasarjansa (10-11v.).
Veljensä ja seurakaveri Jesse Lehtinen voitti myös 14-17- vuotiaiden katasarjan ja sai ottelusarjassa hopeaa. Jesse Lehtinen edustaa Suomea ottelussa tulevissa Nuorten EM-kilpailuissa Sochissa helmikuussa 2018.

Uusi tulokas, kisojen ensikertalainen Veeti Huuskonen näytti taistelijanlahjansa saaden peräti kolme mitalia. Veeti voitti poikien (8-9v.) toisen ottelusarjan, ja sai toisesta ottelusarjasata pronssia. Myös katassa Veeti taituroi hopealle.

Enni Lydman voitti 12-13 –vuotiaiden ottelusarjansa selkeällä piste-erolla. Katassa Enni sijoittui hopealle.

Ajankohta: 
25.11.2017 (All day)
Käyttäjän Mika kuva

Lahden Karatelle 11 mitalia Porin Karhukarate kilpailuista

Lauantaina 11.11.2017 käytiin Suomi Cupin viimeinen osakilpailu Porissa.

Päivän tiennäyttäjä oli totuttuun tapaan Jesse Lehtinen. Jesse voitti alle 14-vuotiaiden katasarjan ja alle 14-vuotiaiden -55 kg ottelusarjan, lisäksi hopeaa alle 16-vuotiaiden katasarjasta. Jesse varmisti näin myös Suomi Cupin voiton. Suomi cup koostui viidestä kilpailusta joista voitoista kertyi pisteitä.
Lahden Karate voitti myöskin seurojen osalta Suomi Cupin.

Muita mitalisteja oli Enni Lydman naisten alle 14-vuotiaiden +50 kg ottelusarjan ja alle 14-vuotiaiden katasarjasta hopeaa.

Nea Lehtinen voitti alle 12-vuotiaiden tyttöjen katasarjan ja sai pronssia ottelusarjasta.

Teemu Saario sai hopeaa alle 16-vuotiaiden -57 kg ottelusarjasta.

Nooa Paukkola voitti alle 14-vuotiaiden -45 kg sarjan Leevi Saarion ollessa pronssilla.

Olivia Hahl sai pronssia tyttöjen alle 12-vuotiaiden alempien vöiden katasarjassa.

Ajankohta: 
11.11.2017 (All day)
Käyttäjän Mika kuva

Joulutauko

Ajankohta: 
20.12.2017 - 08:45 - 07.01.2018 - 23:45
Sijainti: 
Suurmäen Kamppailuareena, Suurmäenkatu 4, Lahti

Joulutauko treeneistä keskiviikkona 20.12. ei treenejä, jatkuu maanantaina 8.1.2018.

Käyttäjän Mika kuva

Muutoksia treeniaikoihin

6.11. astuu voimaan uudet harjoitusajat maanantain ja perjantain osalta.

Junnu kelta -oranssit siirtyvät 18:15-19:30 ajalle.
Aikuisten ylempien treenit maanantaisin ja perjantaisin klo 19:30-21:00.

Perjantaisin kelta -oranssit ja junnu ylemmät vyöt treenaavat yhdessä.

Katso uudeta ajat liittestä tai Treenit välilehdestä.

Ajankohta: 
19.08.2017 (All day)

Lahden Karatelle 10 mitalia Kirkkonummelta

Lahden Karaten seitsenhenkinen joukkue rohmusi yhteensä 10 mitalia Kirkkonummen kansallisista karatekilpailuista viikonloppuna.
Kilpailuun osallistui n. 120 kilpailijaa 18 seurasta. Nuoret lupaukset nappasivat kultamitalit kaikista ottelusarjoista, joihin osallistuivat.

Päivän mitalirohmu oli Jesse Lehtinen, joka voitti alle 14v. kumite (ottelu) sarjan, sekä katasarjan (liikesarja). Lisäksi Jesse taisteli kultaa myös kadettipoikien (14-15v.) katasarjassa.
Pikkusisko Nea Lehtinen näytti myös taistelijan lahjansa nousten useasti tappioasemasta voittoon alle 12-vuotiaiden ottelusarjassa päätä pidempiä vastustajiaan vastaan. Lisäksi Nea voitti suvereenisti oman ikäistensä katasarjan (10-11v), ja sijoittui alle 14-vuotiaidenkin sarjassa hopealle.

Enni Lydman voitti alle 14v. tyttöjen ottelusarjan, ja sijoittui samanikäisten katasarjassa kolmanneksi.

Alle 14-vuotiaiden poikien (-45kg) ottelusarjan voittoon taisteli upeasti Nooa Paukkola.

Ajankohta: 
21.10.2017 (All day)
Käyttäjän Mika kuva

Minikataleiri

Ajankohta: 
26.10.2017 - 18:15 - 21:00
Sijainti: 
Suurmäen Kamppailuareena

Hei,

syyslomaviikolla 26.10. torstaina minikataleiri.

klo
18:15-19:30 Heian Katat
19:30-21:00 Gojushiho Sho

Mukaan ovat tervetulleita kaikki jotka osaavat jo ainakin kaksi Heian kataa.

Valmentajana

Mika Virkkunen

Käyttäjän Mika kuva

KARATELIITON KUMITE JA KATARYHMÄN HAASTAJAOHJELMA 2021

Kenelle: 12- 15 vuotiaille uusille, ei vielä ryhmissä oleville nuorille

Tavoite:
Tavoitteena on se, että haastajaryhmään kuuluvat nuoret harjoittelevat seuroissaan oman valmentajansa ohjauksessa ja vanhempiensa kannustamana ja tukemana monipuolisesti ja
riittävän paljon, jotta heillä on mahdollisuus kehittyä maajoukkueurheilijoiksi ja kansainväliselle huipputasolle.
Päätavoite lähitulevaisuudelle ovat Nuorten EM-kisat Tampereella helmikuussa 2021.

Haastajaohjelman tavoitteena on tunnistaa nämä nuoret urheilijat ja heidän valmentajansa sekä tukea heitä heidän toiminnassaan. Tämä työ tehdään mitä suurimmassa määrin seuroissa ja
oman henkilökohtaisen valmentajan ohjauksessa.

Ketkä:
Haastajaryhmään mukaan pääsemisen kriteerit perustuvat ensisijaisesti harjoittelumääriin ja harjoittelun laatuun ja monipuolisuuteen. Toki myös kilpailumenestyksellä ja tavoitteellisuudella on merkitystä.

Ajankohta: 
18.10.2017 (All day) - 15.12.2017 (All day)
Käyttäjän Mika kuva

Jesselle pronssia Banzai Cupista

Lauantaina käytiin Banzai Cup Berliinissä.
Kilpailuissa oli yhteensä yli 1400 kilpailija yli 30 eri maasta.

Jesse Lehtinen katasi alle 14-vuotiaiden sarjassa pronssille.
Ensimmäisellä kierroksella kukistui Ukrainan edustaja ja sen jälkeen Scotlannin sekä Tanskan edustaja. Ottelu finaalipaikasta käytiin toisen Ukrainan edustajan kanssa, joka päättyi Ukrainan Mandazhy Ivanin täpärään voittoon tuomariäänin 2-1. Ivan voitti myöskin finaaliottelun ja kultaa. Pronssiottelussa Jessellä vastassa oli Saksan Levin Willbrand, jonka Jesse voitti varmalla suorituksella tuomariäänin 4-1.

Jesse otteli myös alle 14-vuotiaiden -53 kg sarjassa, mutta tällä kertaa kilpailuista kertyi pääasiassa kokemusta, Saksalaisen voittaessa ensimmäisen ottelun. Saksalainen ei päässyt finaaliin joten keräilyihin ei ollut asiaa.

Ajankohta: 
08.10.2017 (All day)
Tags: