Subscribe to:

Onnistuneet Ystävyyskisat avasivat kilpailukauden

Sunnuntaina 7.9.2014 kisattiin Lahden Kamppailuareenalla Lahden Karaten, Lohjan Kamppailukeskuksen ja Tapanilan Erän karatejaoksen väliset ystävyyskilpailut.

Kilpailuihin osallistui reilu 30 kilpailijaa 13 eri sarjassa. Sarjat kilpailtiin niin sanottuina pooleina, jolloin jokainen kisaaja sai kokemusta useammasta ottelusta ja katojakin saatiin nähdä jokaiselta useampi.

Ennen kilpailujen aloittamista Tapanilan Erän Maija Laaksonen (3. dan) ohjasi junnuille yhteisharjoitukset. Olipa hienoa katsoa, kun juniorit keskittyivät harjoitteisiin ja kuuntelivat ohjaajaa tarkasti. Harjoitusten jälkeen kisaajilla oli mahdollisuus tankata energiavarastot tarjolla olleella lämpimällä aterialla. Kilpailuiden toimitsijat olivat myös saaneet aamun aikana päivityksen säännöistä ja opastuksen toimitsijan tehtäviin. Varsinaiset kilpailut saatiinkin käytyä läpi parissa tunnissa. Tähän tietysti auttoi suuresti korkeatasoiset tuomarit, joita kisoihin oli saatu suurin joukoin. Päätuomareina toimi aikuistenkin kansainvälisillä arvokisatatameilla tuominneet Pirkko Heinonen ja Maija Laaksonen.

Tunnelma kisapaikalla pääsi alkujännityksen jälkeen nousemaan todella korkeaksi, kun kisaajat, huoltajat ja vanhemmat kannustivat omia seuralaisiaan ja kavereitaan rohkeasti. Ihana oli myös nähdä kuinka kilpailijat antoivat toisilleen hyvää palautetta onnistuneista suorituksista. Jokaiselle kilpailijalle jaettiin upeat diplomit ja kisoja varten tilatut uudet karateheijastimet. Sarjojen parhaimmiston palkintokaappiinkin saatiin taas täytettä, kun upeat pokaalit matkasivat kotiin kisakasseissa junnujen mukana.

Kilpailujärjestäjien toivuttua kisaväsymyksestä, alamme suunnittelemaan ensi vuodelle uusia kisoja. Näin onnistuneelle tapahtumalle on helppo luvata jatkoa.

LiiteKoko
TULOKSET YstävyysSalikisat 7.9.2014 (2).pdf300.9 Kt
Ajankohta: 
10.09.2014 - 20:45