Subscribe to:

MM-Ryhmä

Lahden Karaten MM-Ryhmä 2018

 

Vuonna 2018 MM-ryhmään kuuluvat seuraavat ryhmät ja henkilöt

 

Joni Kolari, miesten kumite

 

NEM 2021 -ryhmä

 

Jaana Kirppu

Jesse Lehtinen

Nea Lehtinen

Nooa Paukkola

Leevi Saario

Teemu Saario

Enni Lydman

 

 

B- ryhmä

 

MM -pääryhmään kuuluvat kansainvälisestikin menestyneet aikuis-, juniori- ja kadettikilpailijat.

NEM 2021 -ryhmään kuuluvat kansallisesti ja ehkä kansainvälisestikin menestyneet nuoret, juniori- tai kadettisarjaan kuuluvat kilpailijat. MM -pääryhmän ja NEM 2021 -ryhmän kilpailijat voivat kerätä kilpailupalkkioita mitalisijoille pääsemällä ranking kilpailuissa(Suomen Karateliiton suosittelemat kipailut). Palkkioita voi käyttää kilpailutoimintaan kohdistettaviin kuluihin.

B-ryhmään kuuluvat kansallisesti menestyneet ja harjoitteluun sitoutuneet kilpailijat.  Kilpailijat harjoittelevat vähintään 3-4 krt/vko ja käyvät aktiivisesti kilpailuissa.

MM-ryhmäläiset voivat osallistua MM-ryhmän harjoituksiin ja leireille, muiden normaaliharjoitusten lisäksi. Normaaleissa seuran karateharjoituksissa tulee käydä myöskin säännöllisesti.

Ryhmiin voi päästä osallistumalla aktiivisesti kilpailuihin ja B-ryhmän harjoituksiin, sekä MM-ryhmän leireille.

MM-ryhmän kilpailijoiden osallistumismaksut maksetaan SM- ja FOC kilpailujen osalta seuran rahatilanteen sen salliessa.

Seura maksaa pääsääntöisesti kilpailumaksut ja veloittaa tarvittessa ryhmään kuulumattomat kilpailijat ja muut kuin SM- ja FOC kilpailut(kansalliset kilpailut) tai aiheettomasti kilpailuista poissa olleet kilpailijat, jotka eivät ole ajoissa peruneet osallistumistaan.

NEM 2021-ryhmäläiset saavat palkkioita menestymisestä kansainvälisissä kilpailuissa kuten MM -pääryhmäläisetkin. Ryhmässä pysyminen vaatii sitoutumista ja motivoitunutta kilpailuharjoittelua, osallistumista kilpailuihin ja ohjattuihin seuran harjoituksiin ja harjoitusten vetämistä tai apuvalmentajana toimimista, sekä oikeaa budohenkeä ja seuran sääntöjen / ohjeiden noudattamista.

Palkkiot tulee käyttää kilpailemiseen kohdistuviin kuluihin kutteja vastaan, palkkioita ei makseta kilpailu-uran päättymisen jälkeen vaikka niitä olisi jäänyt käyttämättä.

Sponsoreita haussa MM-ryhmälle!

Katso liitteestä Sponsorointi ja / tai ota yhteyttä.

LiiteKoko
Sponsorointi.ppt761.5 Kt
Tapahtumakalenteri 2017.pdf45.21 Kt
valintakisat-NEM2018-1.6.2017.pdf187.29 Kt
Näyttökisat-Karaten-EM-2018.pdf181.98 Kt
Näyttökisat-PM-2018-paivitetty.pdf198.52 Kt
Kilpailupalkkiot2018_12.xls82.5 Kt
Tags: