Subscribe to:

Lahden Karate mitaleilla Tallinnan EduDo-cupissa sekä Hämeenlinnan Kokoro-Cupissa

Lahden Karaten Saku Virtanen voitti alle 14 -vuotiaiden katasarjan kansainvälisessä EduDo –cup –karatekilpailussa. Virtanen päihitti kaikki vastustajansa varmoin ottein ja eteni lopulta finaaliin, jossa kaatui Latvian Denis Artemjev. Ottelussa Virtanen eteni kolmannelle kierrokselle. Björn Kulovuori saavutti Tallinnassa kaikkiaan kolme pronssimitalia. Kaksi niistä tuli kadettien ja alle 14v. katasarjoissa. Kolmas pronssinen mitali tuli +50kg ottelusta.

Hämeenlinnan Kokoro Cupissa oli osallistujia kaikkiaan 17 seurasta, yhteensä n. 140 urheilijaa. Lahden Karate saavutti kaikkiaan 7 sarjavoittoa ja yhteensä 16 mitalia. Ensi viikolla nuorten EM-kilpailuihin Lissaboniin lähtevät Lotta Tamminen (tytöt 16-17v.) ja Bess Mänty (tytöt 14-15v.) näyttivät kaapin paikan voittamalla molemmat ylivoimaisesti omat katasarjansa. Mänty oli mukana myös voitokkaassa tyttöjen katajoukkuessa Pihla-Maaria Holmlundin ja Heta Virkkusen kanssa. Holmlund taituroi voittoon myös henkilökohtaisessa katasarjassaan tytöt 12-13v. Heta Virkkunen sijoittui 14-15v. tyttöjen katasarjassa hopealle. Hellen Halttunen sai tuplahopeaa sekä katasta että ottelusta.

Parhaasta ottelupuolen menestyksestä vastasivat seuran nuorimmat kilpailijat, kun veljekset Leevi ja Teemu Saario voittivat ottelusarjansa. Leevi Saario sai hopeaa myös katasarjassaan. Jesse Lehtinen voitti ottelusarjansa ja sai myös hopeaa katasta. Tuplamitalisteihin lukeutuu myös Miko Jalava, joka voitti poikien 14-15v. katasarjan ja sijoittui ottelusarjassa kolmanneksi. Nea Lehtinen sai hopeaa 7-9v. ottelusta ja Nooa Paukkola sijoittui myös toiseksi 9v. ottelusarjassa.

Ajankohta: 
02.02.2014 - 19:15